| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna seara stimati colegi de pe TPU! Am si eu o intrebare pentru cei care ati trecut prin asa ceva. Situatia este in felul urmator : Prima data am vrut sa ii trimit sotiei mele bani dintr-un robot din acela cu touchscreen al Bancii Transilvaniei si le-a picat serverul dupa spusele lor si nu mi-au mai ajuns nici mie banii inapoi in cont si nici sotiei mele. Iar astazi am patit-o din nou cand am vrut sa scoatem bani dintr-un bancomat din acela pe care sunt scrise mai multe denumiri de banci, iar in schimb ne-am trezit ca ne arata soldul pe ecran, cardul l-a dat bancomatul afara si suma ne lipsea din cont care am vrut sa o scoatem dar banii nu au iesit din bancomat. Stie cineva care ar putea fi problema?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar banca iti poate rezolva problema.

| StefanescuDaniel explică (pentru darrio2007):

Banca Transilvania nu a rezolvat nimic de o luna jumate de cand am patit-o prima data. Iar pe cei cu care am patit-o aseara EuroNet Atms parca se numesc i-am contactat acum nu demult si sa vedem ce se va rezolva...

| DontActLikeMe a răspuns:

Probleme software.../ de mentenanta. Cel mai bine ar fi sa suni direct la banca si le se spui situatia.

| StefanescuDaniel explică (pentru DontActLikeMe):

Am tot sunat am fost si la Banca Transilvania si de o luna jumate nu se rezolva nimic cu prima problema. Iar pe cei cu care am patit-o aseara tocmai i-am contactat acum nu demult si sa vedem daca voi rezolva ceva sau nu.