Mi-as face acoperisul la casa si as cumpara cea mai frumoasa papusa pentru fetita mea
5000 ii joci la pacanele 5000 ii joci la poker si 5000 ii dai pe cvrve si vin. acum nu stiu daca se poate zice ca-i inmultesti dar macar stii pe ce-ai dat banii alte idei ar fi sa inchiriezi un spatiu sa-l faci cafenea, sa te apuci de agricultura (lol) sa te faci regizor desi cu 15mii esti la limita sa tragi un film low budget; iti cumperi 2 ak47 un trabant si te duci cu un prieten sa jefuiti un amanet plin cu aur; cumperi o masina echipata pentru vandut stradal si vinzi inghetata ca vine vara si astepti batranetile ca sa scoti cei 15mii investiti...platesti un programator si un designer sa iti faca o aplicatie/joc si astepti sa intri in top 10 in app store. ar mai fi idei dar nu sunt sigur ca functioneaza.
Ori as investi in ceva, gen o aplicatie care cred eu ca in timp va face profit, ori as incepe sa caut lucruri pe care lumea le vinde urgent la un pret mai ieftin si le-as vinde mai scump cum ar fi masinile spre exemplu. Probabil as paria o mie doua pe meciuri de fotbal. In general asa se fac bani: cumperi 10 sticle de apa cu 2 lei/sticla si vinzi cu 3 lei sticla. Daca ai imaginatia bogata cum spui gandeste-te la o aplicatie sau un joc gen facebook sau temple run, asta e viitorul, daca ai vreo idee lasa un mesaj poate iese ceva.
Super raspunsurile dar in ideea sa ii inmultesc... ) sa ii cheltui am imaginatie ffff bogata
anonim_4396 întreabă: