anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU.In ultimul an m-am tot chinuit sa gasesc metode de facut bani online, multe erau scam-uri.Ma puteti ajuta? As vrea o metoda cu care sa fac in jur de 10$ pe saptamana sau mai mult.

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Si te mai chinuii multi ani de acum in colo si vei realiza singur ca a face bani online este doar un mit.laughing)asa fara sa investesti nici un ban asa ai vrea sa faci?

| CrazyTeenager a răspuns:

Salut, m-am documentat foarte mult cu privire la acest venit financiar online, am consultat forumuri de specialitate in domeniu, si tot ce am constatat e ca iti trebuie cunostinte serioase in domeniu, mult timp, am stat 2 zile non stop, fara sa dorm ca sa ma documentez, ziceam ca nu ma ridic de pe scaun daca nu scot macar 5$. Rezultatul au fost niste cearcane si o durere de cap, intr-adevar se pot face bani, dar efortul depus, cel putin la inceput, nu merita iar pe termen lung, iti trebuie o nisa careia te adresezi, deci alt timp pierdut. Mai degraba gasesti un job normal, vei avea satisfactii mai mari, si evident va fi mai placut decat sa iti petreci timpul intre patru pereti cu privirea la ecran.
Iar tipul de mai sus ce iti propune sa investesti, este disperat si cauta sa mai faca si el un leu, doi de pe urma ta, ti-a dat si blog si adresa, chiar si pe sora'sa daca scoti valuta laughing.

| JBP a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Trebuie sa fii din cale afara de istet ce sa iti spun daca nu ai nici o idee despre cum sa faci bani mi bine te-ai lasa de comentarii si stai linistit ca nu sunt disperat lucrez in Dublin tu unde esti? incearca sa vorbesti frumos de alte persone mai ales ca nu ti-am zis nimic de mata sau de familie.

| CrazyTeenager a răspuns (pentru JBP):

Sa ai idei e una, sa le pui in practica, dureaza, iar munca investita nu merita sacrificiul decat pe termen lung, cel putin 6 luni, pana la ani intregi, trebuie sa stii ceva, nu poti incepe de la 0. Disperat e putin spus, ti-ai promovat acel blog, pe langa acel sistem de investitie mai rau decat a promovat-o Acces direct pe Ioana Tufar, aici pe TPU singura ta activitate e sa faci reclama, se vede in raspunsurile pe care le dai atat cat si intrebarea de la profil. Fa-ti reclama in alta parte, gasesti o nisa potrivita pentru tine la OTV, doar aia pun botu', ca se fac bani din click-uri si tastat. Eu, mai incape semn de intrebare, de deasupra ta, si a maicatii.

| JBP a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Daca activitatea mea este de a-mi face reclama a ta care este sa trimiti oamenii la munca reala pentru ca tu nu esti capabil sa faci bani online. Daca te-ai deranjat sa intri la mine pe blog cu siguranta ai vazut ca nu am scris doar de ptc sau de facut centi pe net. Iar acel sistem de investitie aduce sute de mii de dolari celor care sunt inregistrati iar daca te-ai deranja din comoditatea si ignoranta pe care o ai cu siguranta ai putea deschide ochii sa vezi ca sunt si lucruri care functioneaza. Ca eu promovez Uinvest e foarte adevarat dar o intrebare te deranjeaza daca tu o sa investesti si o sa castigi foarte multi bani fapul ca ai fost invitat de cineva si ca cineva ti-a spus de acel site eu personal cred ca nu raspunsul tau e? chiar daca asta inseamna ca acel cineva da o sa castige ceva pentru ca te-a invitat
nu am ascuns nici un memont acest lucru si daca te-ai fi deranjat sa citesti ai fi stiut acest lucru. Nu sunt o persoana careia ii place sa intre in discutii si nu urmaresc OTV nici macar cand eram in Romania din acest motiv o sa inchei aici discutia noastra indiferent de urmatoarele comentarii. Dar te rog informeaza-te despre Uinvest si mai vb. Daca crezi ca vorbesc tampenii intreaba pe altii sau daca stii engleza direct pe chatul de la Uinvest sunt sute de persoane zilnic acolo. Mult succes in meseria pe care o ai si sa ai o zi buna.

| CrazyTeenager a răspuns (pentru JBP):

Mersi, o zi buna, succes cu afacerea ta, o promovezi bine.
Cat despre lucrurile care functioneaza, acestea nu vin mura in gura, pe tava, e vorba de munca de documentare si timp investit. De ce ti-ar spune cineva cum sa faci mii de dolari, daca nu isi scoate si el ceva din asta, ori te face de bani, ar fi prea ocupat sa ii cheltuiasca big grin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce auzi tu cu banii pe net sunt doar mituri daca nu ai o pregatire in domeniul. Nu mai visa la un site pe care iti faci cont, dai 3 clickuri si iti vin banii casa. Vrei sa faci bani pe net ori inveti programare si design si te faci freelancer ori te apuci de marketing online. Oricum in ambele cazuri iti trebuie o pregatire in domeniu

| JBP a răspuns:

Cu firma asta poti sa faci multi bani depinde numai de tine http://freeonlinemonney.blogspot.ie/2011/07/uinvest.html te asigur ca nu e nici o teapa daca te intereseaza ma poti contacta pe skype la vasile.gavrilas si iti trimit poze din contul meu sa vezi ca totul e ok.

| istratep a răspuns:

Daca gasesti ceva interesant sa ma anunti si pe mine si eu tot un an am de cand tot incerc sa fac bani reali pe net

| istratep a răspuns:

Http://www.clixsense.com/? r=3749776&p=View_Ads