Pe piata romaneasca ma mir daca ar mai merge ceva...de peste tot se fura, se ia mita si mai ales acum pe criza nu cred ca se merita!
Cea ce v-a avea succes mereu sa stii ca va fi internetul dar alte sfaturi ar fi : Avocatura, firmele de paza, o benzinarie poate... eu am facut una cu contract rompetrol si merge foarte bine ba chiar excelent daca pot spune
Sigur nu este usor sa deschizi o afacere dar ideal ar fi o firma de facut reclame sau un restaurant cu retete inventate de voi sa nu se mai gasesca in alt loc similar
Ady ai dreptate, dar nu stiu daca ai observat dar euro scade iar leul creste, eu una pot zice ca iesim din criza chiar daca statul ne tine de foarte mult timp in jos.Economia trebuia sa revina in normal.Dar cu parlamentul nostru, cam greu.
Dac vrei sa faci ceva pe internet as putea ajuta dar nici eunu am prea multe ideii detalii : danny_blidaru@yahoo.com
Salut,pai mereu se va construi deci ai putea deschide o firma de constructii dar in acest domeniu iti vor trebui pile., sincer iti dau 2 idei destul de interesante:prima ar fi sa gasesti o comuna cum ar fi cele din ilfov si sa iti construiesti un teren sau doua de sintetic si sa le inchiriezi, mai intai fa un sondaj de opinie in acel loc sa vezi daca sunt interesati de asemenea chin de a alerga si de a si da bani.alta ar fi aceea de a-ti face multe sere, sau o firma de maxi-taxi ceva gen ilfov-bucuresti.acolo sunt rentabile si ies f multi bani.succes
Miha, va recomand cu cea mai mare caldura o afacere in franciza (daca nu cunoasteti termenul, franciza este acea afacere care a dovedit ca functioneaza cu profit pe plan continental sau mondial si pe care, daca o faci, nu ai cum sa nu castigi; trebuie, insa, investit in dreptul de a o face, se cumpara acest drept de la cel care a pus-o pe picioare).
Va dau doar doua exemple de francize cunoscute care merg fff bine si la noi, pe plaiurile mioritice: mc donald's si fornetti.
Eu, in clipa de fata, dezvolt o asemenea afacere in franciza, este in domeniul videotelefoniei. Merge excelent, asa ca, daca va bate vreun gand, va stau la dispozitie cu detalii pe mess (id amstroe) sau telefonic, la 0722.665.778 ori 0765.933.019.
Bafta!
Esti tare dulcica. La 14 ani cel mai bine ar fi sa te concentrezi pe scoala. Nu are sens sa mai povestim faptul ca, juridic, nici tu nici fratele tau nu puteti deschide nimic pana la 18 ani. Si nu ar fi nici bine. Acum voi sunteti intr-o perioada in care trebuie sa invatati. Ulterior, pe baza a ceea ce invatati acum, veti putea sa evaluati afacerile si sa vedeti ceea ce puteti face.
Cel mai profitabil loc de munca care prinde la romani deoarece nu trebuie sa faci nimic special doar dai niste clicuri si vin bani foarte simplu.Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://www.pay-bux.com/?ref=popsebi dupa care sa dai click pe reclamele de la ADVERTISMENTS.Pentru fiecare click dat pe o reclama primesti automant 0.25$ si in plus fata de asta pentru fiecare membru care se inregistreaza pe adresa ta de fiecare data cand el va da click pe o reclama primeste o.25$ dar si tu primesti tot 0.25$ doar ca da el click cu cati mai multi membri cu atat mai multi bani.INREGISTRATIVA ACUM DOAR PE http://www.pay-bux.com/?ref=popsebi
Afacerea pe care intotdeauna o poti practica este afacerea care stii ceva cat de cat despre ea daca nu stii nimic sigur vei da faliment intai intereseaza-te despre ce vrei sa faci si dupa ce vei stii macar 60% apuca-te de ea este un sfat bafta
@horeabortan. Nu voi deschide eu firma, ci fratele meu care are 22 de ani. Aveam nevoie de sfaturi in acest domeniu, nu ce sa fac cu vitorul meu.Eu doar ma implic cu idei.Dar multumesc oricum.