Trebueis a platesti amenda penala, daca nu este posibil sa faci Puscarie. cea de la BCR o poti lasa balta.
Orice card bancar implica un comision lunar pentru mentinerea lui. Dupa ce nu mai este alimentat, acumulezi datorii.Neinchiderea cardului, prin achitarea datoriilor, duce la cresterea continua a acestora, adaugandu-se si o dobanda.Nu stiu daca amenda penala are legatura cu acest card, dar neachitarea ei intr-un anumit termen, duce la executarea unei perioade de detentie, in functie de valoarea amenzi.In plus,cand o banca te pune sub urmarire, ti se vor bloca toate cardurile prin care ai ceva de incasat, iar daca se ajunge in instanta, se va face o executare silita asupra oricarui venit al tau, sau a bunurilor pe care le detii.Sa nu mai vorbim de faptul ca daca banca te trece pe lista railor platnici,nu vei mai putea apela la vreun imprumut, aceasta lista distribuindu-se tuturor bancilor.Cel mai bine e sa cauti sa achiti amenda penala si sa-ti inchizi cardul, pentru ca, in scurt timp, aceasta suma va parea infima fata de ce va trebui sa platesti.
O sa ma duc si o sa cer sa vorbesc cu un manager. Cum draq se poate sa nu pot sa inchid ceva din cauza unei amenzi. Mi se pare o bataie de joc.
Poate nu realizeaza multi, dar in ciuda tuturor carentelor pe care le au, guvernantii nostri investesc mult in metodele de recuperare a tuturor datoriilor noastre, in timp ce pe ale lor le sterg cu un simplu telefon.
Nu stiu pentru ce ai luat amenda, dar fiind penala, te sfatuiesc sa nu o iei in gluma.De platit tot o vei plati dar risti sa ajungi dupa gratii.
Amenda penala o voi plati. adica platesc lunar cate 50-100 lei.
Dar eu de chestia cu BRD-ul eram interesat pentru ca nu mi se pare ceva corect ceea ce fac ei.
Ca si cu alte banci,si la BRD ai doua situatii:fie te vor soma si vor pune autoritatile sa recupereze suma, fie te vor lasa sa astepti, la suma se vor adauga dobinzi, in timpul asta nu te mai poti folosi de serviciile bancii, dar la un moment dat tot vei platii.Banca nu pierde niciodata, sa stii asta.
Daca nu ai gasit inca un job perfect.......mai ai o sansa! copiaza linkul http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa, FREE time. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA! ASTA E SANSA TA! vei fi ghidat pas cu pas. cauta dovezi pe youtube