| Roliii a întrebat:

Buna seara! Vin si eu cu o intrebare.

Este fiverr un site in care ma pot baza pe freelanceri pe ceea ce am eu nevoie? Nu de alta dar le-am trimis mesaj la mai multi freelanceri cu cererea mea si mi se pare ca raspund incredibil de repede. Am patit de mai multe ori acelasi lucru dar de pe alt site in care majoritatea freelancerilor erau fake si de pe care am facut comenzi si din care doar 1 din 4 mi-au adus rezultatele asteptate, pentru care am platit multi bani de altfel. Cat de legit este fiverr? Cat credit si cata incredere pot sa am in freelancerii de acolo?

Multumesc Anticipat!

1 răspuns:
| DjSannan a răspuns:

Fiverr este un site legitim și de încredere, unde puteți găsi freelanceri de înaltă calitate. Toți freelancerii sunt verificați și trebuie să completeze o serie de cerințe înainte de a fi acceptați, astfel încât să vă puteți baza pe ceea ce oferă. De asemenea, toți freelancerii au profiluri care vă oferă informații despre portofoliul lor, recenziile clienților și prețurile. Acest lucru vă oferă o imagine mai clară despre ceea ce puteți aștepta și vă poate ajuta să faceți alegeri mai bune atunci când alegeți un freelancer. De asemenea, Fiverr are un sistem de plată sigur, astfel încât să vă puteți încrede în că banii dvs. sunt în siguranță

Întrebări similare