| GabiIancu2001 a întrebat:

Vineri aveam în cont (Reiffeisen) 40 de lei. 20 de lei dintre iei i-am virat pe un site de pariuri unde acolo mi-au luat un impozit de 2%.In fine, am rămas cu 20 de lei.Azi (luni) când am dat sa vad,m-am trezit cu 19, 70.Nu fac acum scandal pentru 30 de bani sa nu se înțeleagă asta, dar vreau să știu unde au dispărut acești 30 de bani, de ce mi -a luat banca din suma. Mentionez ca mai am și card de student care are cică 0 comisioane

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-a luat comision pentru tranzactie. Vorba lui zilog. Si eu am avut o experienta neplacuta cu Raiffeisen. Am castigat pana la urma dar mi-am inchis toate conturile de la ei. Vai si amar.

4 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Eu sunt scârbit de banca raifaisen m-au stresat de forte multe ori
daca ceri un extras de cont te iau angajatii cu curul de nas ca si cand ai fi un mare nenorocit se poarta cu tine ca cu ultimul gunoi

ma enerveaza nu poti sa urmaresti pe extrasul lor de cont nimic daca esti om normal si nu ai avut niciodata de aface cu un extras de cont in viata

mie mi-au adus vreo 20 pagini de hartie cu scris marunt si cauta in sute de rânduri când am depus si când am retras si cât am depus si cât am retras
zăpăcheala tortura

ca eu aveam impresia ca mi-au disparut 200 lei si alta data am avut impresia ca mi-au disparut 900 leoi alta dat aam avut impresia ca mi-au disparut 300 lei
dar eu daca depuneam si cheltuiam foarte des
cand mi-au dat extrasul de cont nu prea am putut a stiu daca chiar i-am depus
nu aveam cu ce sa verific daca am depu si apar nu apar
asa ca nu am inteles nimic clar de la ei
asa ca mi-am bagat piciorul
si m-am mutat la banca transilvania

unde toate lucrurile sunt mult mai simple
pentru ca extrasul de cont este extraordianr de simplu de urmarit
pentru ca pot sa scot extrasul de cont direct de pe internet fara sa ma complic cu logari prinaplicatii
ci doar cu cnp-ul il bag intr-un site si imi da extrasul de cont fara sa ma streseze

se vede clar când am depus si cât am scos
toate lucrurile sunt foarte imple si frumoase

DE FIECARE DATA CÂND CHELTUIESC CEVA IMEDIAT IMI DA SMS

sau când cumpar ceva on-line imi dau sms sa confirm ca eu am fost cel ce am facut palta chiar si la 10 lei

Au un comision anual de administrare a contului de 50 lei dar eu sunt foarte multumit

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi pe extrasul de cont

| sierra1 a răspuns:

Interoghează-ți contul - fiind student cred că știi să faci asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tranzacții tip pariu si de aceea ti se ia comision.