| raperul99 a întrebat:

Buna seara, vreau sa inchiriez o casa pentru o petrecere pe parioada 22-23 pe 23 sa plec gen la 12 sa dau bani, dar nu inteleg cum domnul respectiv imi spune ca nu pot plati un avans sau toti bani odata, imi spune ca inainte are nevoie de CI meu ca sa imi faca o factura iar toata suma ar trebui sa o achit intr-un cont al societatii(nu stiu ce inseamna). Eu si familia mea nu ne descurcam si avem nevoie de ajutor inainte de a achita si de a discuta in caz de ne luam teapa,. Este ok cum procedeaza dânsul?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi cum am putea stii, ceea ce nici tu nu esti capabil sa explici fiindca nu intelegi?

| raperul99 explică (pentru Violleta2022):

Ce nu am explicat?

| raperul99 explică (pentru Violleta2022):

Am explicat clar de cere dânsul si am fost explicit

| Violleta2022 a răspuns (pentru raperul99):

Probabil ca propietarul iti cere sa iesi la 12 noaptea din casa si atunci sa-i dai toti banii.

| siriusblack98 a răspuns:

Pai asta este metoda LEGALA de plata a serviciilor in Romania. Ti se face frumos o factura proforma pe baza datelor tale personale, dupa ce primesti proforma tu trebuie sa-i virezi banii in contul indicat in factura, iar apoi el trebuie sa iti trimita factura finala care practic o inlocuieste pe cea proforma. Ma indoiesc ca iti iei teapa de vreme ce omul insista pe legalitate. Teapa iti luai daca te punea sa-i trimiti banii inainte fara nici un fel de factura. Pricepi?

| eliancodrut a răspuns:

Foarte simplu. Proprietarul lucreaza legal, Are societate si banii se depun in contul societatii.
El iti va da o factura. Poti sa depui banii in numerar la sediul unei agentii a bancii inscrisa in factura sau poti sa-i virezi din contul tau, daca ai.
Poti sa iei teapa doar daca nu-ti mai inchiriaza casa. sau iti da factura falsa, Dar ai dovada achitarii sumei. Daca ii dai banii in mana, ce dovada ai?
Daca ti-e frica de teapa fa un contract de inchiriere intre voi.

| eliancodrut a răspuns:

Sa fiu si mai explicit: el vrea plata completa prin banca, inainte,