| lauraadel a întrebat:

sti-ti cumva un loc de munca la domicilu? care sa si functioneze... vreau sa adun bani pentru locuinta, daca trebuie sa iau credit de la banca, acolo trebuie sa am deja un avans!cryingajutati-ma va rog! sarbatori fericite! pupici

5 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

Am zis asta vreo 4 zile in urma si mai zic odata: Allinna, tu si restul oamenilor care gandesc ca tine, vor muri saraci si vor sta de pe un salariu pe altu'. Vor visa si se vor bucura de chestii absolut normale, simple de care nu neaparat ar trebuie sa se bucure. In fine, de ce dai oamenilor raspunsuri care nu-s adevarate? Eu lucrez de acasa si multi oameni o fac. Am prieteni care traduc scrisori pe un site de Intalniri on-line si primesc in jur de 200-300 euro, lucrand doar 4-5 ore/zi. Eu fac altceva, Multi Level Marketing. Probabil ai auzi, dar nu ai incercat, stii de ce? Ca oamenii care stau mult pe ganduri, ce sa faca si de unde sa inceapa, pai la un moment dat pierd sansa. Totusi, eu sunt la inceput si vreau sa zic ca fac doar 9$/luna si am deja 33 zile de cand sunt in chestia asta. E greu, dar e sigur, ma ridic incet incet. Mai multe info despre GDI Romania, vizionati filmuletul de pe www.webmoneyhq.ws sau contactati-ma pe rserpu2@yahoo.co.uk

| ciumpalaku a răspuns:

In cat timp vrei sa ai casa? Daca ai la dispozitie 3-5 ani sa ti-o faci, te pot ajuta.Trimite-mi mesaj.

| BuBuLyNa a răspuns:

Daca iti plac copii fa-te bona nu e greu sau angajeaza-te la un supermarket sau angajeaza-te ca servitoare(sa stii nu e rusine decat sa furi)stergi praful, dai cu aspiratorul, calci, speli si gatesti alta solutie nu imi vine prin cap pa wave si multa bafta kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista job-uri la domiciliu toate sunt fac-uri, angajati-va undeva, mergeti din magazin in magazin poate gasiti ceva, anul viitor vor fi 200000 de someni, succes.

| adrian10 a răspuns:

Acelasi gen de afacere il am si eu GDI si mi se pare o afacere destul de profitabila problema fiind ca romanii nu stiu sa faca diferenta intre un sistem piramidal si un sistem mlm care iti poate aduce venituri pe viata.Inainte de a incepe o afacere sau un oarecare sistem interesativa mai intai cat de legal si ce va ofera sistemul respectiv.Va propun sa vizita-ti www.bani-money-online.ws si sa va convinge-ti de orice nelamuriri pe care le aveti.