| flower a întrebat:

Buna
Stie cineva daca exista vreo solutie legala RAPIDA prin care poti recupera banii de la o firma rau -platnica? Solutii stiu ca exista insa dureaza foarte mult si nu sunt nici 100% sigure. Poate stiti voi alternative pe care eu nu le stiu. Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista solutie rapida si legala.
Daca suma datorata este legala, pe acte, nu la negru, se poate merge pe o esalonare de plata a datoriilor, facuta pe cale amiabila. Acesta este primul pas si dovedeste buna credinta a firmei datoare.
In caz ca nu functioneaza puteti cere falimentul firmei respective. Si in acest caz dureaza o gramada de timp.
Legislatia protejaza firma asa ca firmele de recuperari nu au ce face.
Eu (firma ) sint in situatia de a nu putea recupera bani de la stat si la rindul meu sint blocat la platile catre furnizori. Situatia este ingrata si pina acum am reusit numai pe insistente dar totusi amiabil sa mai obtin niste bani...
In situatia asta multe firme au dat faliment. Depinde numai de dvs " cum va orientati " daca puteti sustine din alte surse activitatea pina la recuperarea sumelor.

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eh, vrei si rapida si legala! Legala ar fi metoda sa vinzi datoria unei firme de recuperare. Dar suma care iti va reveni este diminuata ca partea care va trebui s-o dai recuperatoriler.Eu vorbesc de firme legale de recuperare, nu de mafioti! Dar nu stiu cat este de rapida firma!

| Sin a răspuns:

Eventual daca vrei sa dai acea firma in judecata.Numai ca procesul te va costa mai mult de cat vei recupera de la acea firma. Daca firma a dat faliment, nu ai ce face, acea persoana nu are de unde sa-ti dea banii, mai ales ca poate avea datorii si la alti furnizori/banci/etc.

| baiatudela4 a răspuns:

Incearca printr-o firma de recuperare...nu dureaza prea mult, ii da o saptamana, cam asa happy

| flower explică:

Va multumesc, insa stiam ce imi spune-ti voi. Stiu de firmele de recuperare, insa acestia nu iti garanteaza rapiditate si in nici un caz siguranta 100%sad...

| sorosalina a răspuns:

Angajazi o firma recuperatoare cea mai sigura modalitate si cea mai eficienta

| ellyah a răspuns:

Daca exista o clauza contractuala privind aceasta situatie, il dai in judecata si se rezolva in doua termene...nu dureaza mult decat daca e vorba de faliment. Daca nu ai o astfel de clauza contractuala, explica-le ca ai datorii la camatari si acestia vor venii sa verifice de ce nu se achita fata de tine si te pune in imposibilitatea de a le plati la randul tau datoriahappy...iti garantez ca or sa faca plata mai rapid decat prin orice instanta! Nu ai si tu un sot, iubit, amic care sa vorbeasca cu oameni, amiabil binenteles si sa le explice in termeni civilizati riscurile unui blocaj financiar si alte aspecte legate de riscuri in general? Sau du-te si ia-le marfa daca o mai au, nu au ce sa-ti faca in acest caz