| Samyka87 a întrebat:

Buna!
Stie cineva o persoana sau institutie care se ocupa cu stergerea din biroul de credit?
Imi doresc sa imprumut de la banca, ofer 25% din valoarea creditului pentru cel/cea care ma poate ajuta.
Multumesc!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica "stergerea din biroul de credite"?
Biroul de credite poate fi o insitutie care iti da credit, in urma uneori verificari legale.
Daca ti-ai depus actele si te razgandesti, mergi la ei si anulezi cererea de imprumut, inainte de a intra in posesia creditului! Daca a fost aprobat creditul si nu l-ai ridicat, el ramane in asteptare pana decizi tu sa mergi mai departe cu imprumutul sa nu.

| Samyka87 explică (pentru Violleta2022):

Probabil m-am exprimat gresit ori nu ai inteles tu bine?
Sunt in baza de date ca si rau platnic ( e o poveste lunga ) si imi doresc ca datele negative sa fie sterse. Am luat legatura cu doua institutii care se ocupa cu asa ceva, dar nimic serios din partea lor. Cereau doar bani in avans, care nu ar fi o problema. Insa cand cer de 2-3 ori fara sa aiba rezultat…

| Violleta2022 a răspuns (pentru Samyka87):

Pai nu te-ai exprimat corect, ca ai mentionat biroul de credite nu lista cu rai platnici.

Contactezi compania unde ai datoria si o achiti integral si ei sunt cei care intra in sistemul unde te-au listat si-ti schimba statutul, moment in care apari ca "ti-ai achitat datoria " dar tot ramai in sistemul lor minim 6 luni ca avertizment pentru altii, ca nu esti un creditor serios.

Acesta este un sistem occidental, care este de cativa ani implementat si in Romania, ca sa nu mai poti trage tepe la banci, furnizori sau altii care dau ceva pe credit.

| Samyka87 explică (pentru Violleta2022):

Suma e platita, am luat legatura cu ei si raspunsul lor a fost ca tot raman 4 ani in baza de date. Infine.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Samyka87):

Wow... asta chiar nu stiam.
Probabil ca ramai in baza lor de date, unde ai avut datoria, nu in lista nationala a rau platnicilor, ca acolo se fac actualizari in fiecare an.

| gabicoo a răspuns:

Miroase a infracțiune.

| Samyka87 explică (pentru gabicoo):

Nu e vb de infractiune. Sunt trecut ca si rau platnic.

| johnnny123 a răspuns:

Păi cum vine asta? Îți permiți să plătești cuiva 25% din valoarea noului credit ca să te șteargă din baza de date cu rău-platnici, dar nu ți-ai permis să plătești vechiul credit?

| Samyka87 explică (pentru johnnny123):

E complicata povestea. Plus ca situatia mea financiara e mult mai buna acum.
Oricum, am pus o intrebare la care astept raspuns…