Depinde pentru ce ai nevoie de bani si cat de sigur esti ca le poti da inapoi la termen.
Daca este ceva foarte important, care nu se poate amana, atunci cel mai bine e sa ceri banii in familie, chiar pe bucatele (eventual de la prieteni care te ajuta la nevoie).
Totusi, gandeste-te de 10 ori inainte sa iei bani imprumut si rezolva problema altfel! Daca nu dai banii inapoi la timp, risti sa-ti strici reputatia pe toata viata!
Am mai zis ca nu am familie Si prieteni, asta e optiunea cea mai buna.
Mai bine iei de la astia: https://www.provident.ro/credite-rapide/credit-online-nebancar
Sunt niste "camatari" mai omenosi.
Cum ai rezolvat cu împrumutul?
Nu-ti convine dar sfatul meu este sa nu faci asta. Nu esti singurul care s-a bagat singur in rahat. N-ai sa mai scapi de ei daca faci vreun imprumut.
Nu as lua o suma imensa, doar cat am Nevoie Acum, fiind vorba de maxim 1500 lei
Pentru 1500 lei, o să dai înapoi la cămătari 10000 lei.
Si vei da inapoi inca o dată si ceva peste.
Ăia daca nu le dai banii la timp si cu dobîndă exagerata pusa de ei te omoara nu doar pe tine dar si poe familia ta, nu te juca cu asa ceva, ai datorii la păcănele? Sau la cazinou? Inceteaza cu jocurile de noroc nu asa cîstigi bani iar cămătarii sunt criminali. Daca ai chef sa ajungi in sicriu cauta i si cere le bani.
Pai spune mi unde dau de ei
Dacă este un ziar local de anunțuri online și offline, îi găsești la rubrica afaceri oferind împrumuturi.
Mai bine faci imprumut la provident decat la camatari. Probabil intrebarea asta e o gluma oricum.
Eu zic sa te linistesti putin si sa gandesti situatia la rece. Nu stiu prin ce treci, dar cu siguranta nu ai epuizat toate resursele/solutiile pana sa ajungi acolo. In 99% din cazuri problemele pe care o sa fie minuscule pe langa ce o sa se intample dupa ce iei legatura cu camatarii de care vorbesti tu. Mai bine cauta suport de la familie, prieteni, persoane cunoscute, consiliere de la un psiholog etc
Nu am familie sau prieteni, si la banca nu pot ca am incercat sau la orice birou de credit.
sorin8256 întreabă: