| AleBoc a întrebat:

Sunt pasionată de handmade şi de un timp mă gândesc să-mi incep o mică afacere din asta. Îmi puteti da o listă cu materialele necesare, pentru începători, în cea ce priveşte confecţionarea bijuteriilor?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti cauta pe net si o sa iti dea mai multe raspunsuri ca noi.si origami e foarte frumos si iti trebuie doar hartie, foarfeca si lipici.lucrez in domeniu si ma pricep.dar acum depinde ce alegi tu.

| Myrelush a răspuns:

Bună!
Iti recomand www.multemargele.ro Peste 6000 de produse si multe tutoriale care te vor ajuta in crearea bijuteriilor. Gasesti tot ce ai nevoie!
FUNDA? :-*

| pietrean a răspuns:

Depinde si ce fel de bijuterii,esti in stare sa creezi.
In mare,iti trebuie:sarma subtire,fir de pescuit,margele si paiete de diferite culori,forme si marimi,snur rotund si putin lat(diferite culori),superglue,ata, foarfece, ace diferite grosimi, poate pene(albe sau vopsite in diferite culori), etc.

| Mexx99 a răspuns:

Buna! Lucrurile facute handmade sunt super frumoase,originale si creative! Ai avea nevoie de chestii gen margele, pandantive, foarfeca ( si din alea in zig-zag sau cum se numesc ) ata de culori diferite, sclipici, gasesti o gramada de site-uri cu chestii de genul asta si tutoriale pe youtube.Bine inteles daca iti faci un cont sau o pagina de facebook unde sa iti faci reclama cu siguranta o sa ai succes! Sa imi trimiti si mie un mesaj cu pagina ta :3! Pupici si mult succes