Usor. Iti faci un cont la o banca, de regula cu card. Faci o cerere catre casa de pensii judeteana la care atasezi copie dupa extrasul de cont pe care ti-l da de la banca si o copie dupa Cartea de identitate si le trimiti prin posta sau le depui personal la casa de pensii. In cerere scrii sa-ti depuna pensia de urmas in contul indicat in extrasul de cont.
Fiind majora ai dreptul sa primesti personal pensia.
Daca vrei sa-i primesti in mana, poti face cererea sa ti-o trimita prin posta, dar e riscul sa nu te gaseasca postasul sau sa o duca la adresa de domiciliu - adica la mama ta.
Cinsteste pe Tatal tau si pe Mama ta
Asta e prima porunca
Daca mama ta nu are ce mânca tu vrei sa o ucizi doar asa ca sa si tu bani
Fa o ancheta
Vezi are din ce sa trăiască?
Pune si tu mana pe munca
Eu la 5 ani stateam in magazinul mamei mele si ma uitam de hoti si ii faceam semn
La 8 ani vindeam in locul ei la magazin când pleca după marfă
La 15 ani mergeam la Europa luam marfă si o cărăm cu trenul 150Km
La 16 ani mergeam la un centru de reparatii tv si eu munceam reparam tv si ei luau banii timp de 2 ani zi de zi
La 17 18 ani am fost angajat la o firma mare multinationala
Aveam reparam 5 trlevizoare/zi
La 23 ani lucram la institutul de cercetare dezvoltare in informatică in București eu fiind din alt oraș
Si nu am dus-o usor cate o data doreau sa ma dea la cada de copii pentru ca mai erau si perioade in care tatăl meu doar o bătea pe mama mea si ii lua banii si ii dadea pe băutură
El nu aducea niciodata bani acasa.
Sau nu erau clienti.
Mama avea grija de întreținere de haine de pantofi de tot de mancare pentru toata familia
Au fost si zile in care mâncăm doar vegeta cu apa si cu pâine si nimic altceva
Sau daca aveam un ou il imparteam cu fratele meu.
Au fost zile in care ma băteau rau ca de ce mai m-am intors acasa ca nu au ce sa imi ofere
Ma bateau sa nu mai vin acasă.
Așa că tu o duci regeste!
În primul rând nu mă interesează viața ta.
În al doilea rând e fix problema mea.
Stai tu liniștit că are banii pe care nu-i câștigi tu nici în 6 luni. Răspunsul tău irelevant nu mă interesează. Am citit 3 fraze, în rest ai scris degeaba.
"Pune mana la muncă" de unde ști tu că nu lucrez? Ai vreo problemă. Vezi-ti de viața ta
Am lucrat de mică și nu oriunde. Am pus mâna pentru construcția casei și am făcut munca pe care nici un copil nu ar trebui să o facă. Am curățat cărămizi și am cărat găleți cu ciment la 2 noaptea. Cine ești tu să mă judeci? Un nimeni
Atunci ce te oftici de niste bani
Lăsai iei pe toți
Nu te judeca nimeni
Eu dorea.sa iti spun ca ar trebui sa te bucuri ca mai trăiește
Pt ca oamenii ăștia se duc
Apoi cand nu o sa mai fie o sa iti para rau pentru mici nimicurile astea
Ai putea sa lasi de.la tine ca sa ai o relație frumoasa fara tensiuni armonioasa cu mama ta a