| M978 a întrebat:

Buna! Sunt un student in anul 1, la nivelul de licenta la Marketing si crede ti ma, am mult prea mult timp liber. Ma gandeam, cum am carnetul de mai mult de un an, daca ar profitabil, sa devin sofer bolt ( luand in calcul, faptul ca va trebui sa inchiriez o masina), cum un program de 6, 8 ore?

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Trebuie sa ai 21 de ani și peste doi ani de când ai obținut permisul ca să poți obține atestatul pentru transport persoane. Apoi doar încercând poți afla dacă ți se potrivește și dacă te satisface financiar acest job.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred că e nicio afacere cu mașina închiriată daca faci câteva ore doar. Poate daca stai 10 ori zi de zi.

| carevaescu a răspuns:

In timpul liber, investește în tine că atunci când termini facultatea, să fii cel mai bun dintre colegii tai.
Citește tot ce este de citit, lărgește-ti aria de informare încât să stăpânești legislația, politica, psihologia și filozofia marketingului. Nu ar strica sa devii bun in matematica, mai ales statistica. Sa devii as in Excel și alte softuri de analiză.

| Wolf1988 a răspuns (pentru carevaescu):

Facultatea aia face someri pe banda rulanta.

| carevaescu a răspuns (pentru Wolf1988):

Multe altele de asemenea

| KovacsB a răspuns:

O sa ai si mai mult timp liber dupa ce termini facultatea.

| Pubexpresssrl a răspuns:

Am discutat cu mulți șoferi de la bolț și mukgi erau studenți. Și erau mulțumiți!