Da! Mie îmi și rămân bani. Apa iau la 10 L, și în rest iau strictul cât să mănânc fără să rămân cu ele și să se strice. La mine sar partea cu sănătosul că mai intru și în dulciuri. Cel puțin mie pentru alimente gen: legume, fructe, oua, lactate și carne, îmi ajung banii.
Nu cred. Depinde ce mâncăruri consumi. Dacă mănânci paste făinoase ca în Evul Mediu, poate să îți ajungă și șase luni. Și mai depinde ce înseamnă ‘sănătos’, că oricum nu prea mai e nimic sănătos în ziua de azi prin supermarketuri. Dacă vrei ceva cu adevărat sănătos, se poate obține doar prin comandă.
Nu. Poti supravietui cumparand cele mai ieftine alimente - cartofi, orez etc. dar sa mananci sanatos nu ai cum. Cu aproximativ 20 de lei pe zi, sa ai 3 mese sanatoase e imposibil.
Da bei apa 680 sau 700 cat ai spus iti raman sa cumperi doar apa. asta mananci doar apa. pe zi bei o sticla plina de apa ti se umfla sanii de la apa.
Poate mămăligă vrei sa spui? Macaroanele sunt 5 sau 6 lei punga de 400 grame. Tăiețeii da, sunt ieftini. Orezul e scump, cartofi și oua alta alternativa.
Bineinteles, dar trebuie sa iti planifici meniul din timp si sa profiti de reducerile la produse cu termen scurt la categorii de interes. De exemplu, eu dimineata maninc aproape exclusiv musli cu seminte de chia si turmeric plus iaurt, de obicei de ala cu 0.1%. Cantitatile masurate, musli de obicei de ala organic care e scump cu spume, dar pe care il cumpar cu minim 75% reducere. O caserola de piept de pui de 25 de lei ma tine pentru cel putin 3 mese, daca nu fac altceva decat sa o prepar la gratar. Mamaliga-oua. Cu o caserola de vita la 25 de lei fac gulas pentru o saptamana. Vineri am luat salata absolut superba cu 28 de bani capatzina si marar plus patrunjel cu 15 bani legatura. Da, despre 2025 discut.
A, da, si joia tin post cu apa. Ca dulciuri, banane-mere-portocale, uneori fac negrese sau clatite, portofoliul de dulciuri pe care le prepar e in crestere. P.S. Nu maninc piine, in principiu, decat extrem de rar (uneori nu ma ating de asa ceva cu lunile).
Bonus, ca desert - boabe de cacao. 55 de lei/500 de grame, bio/organice. 5-7 boabe plus cateva stafide eventual. Un desert incredibil.
Eu iau 800 si mai si ramane la sfarsitul lunii si nu lipeste fructele si legumele zilnic
Apa la filtru e foarte ok. Si mult mai ieftina. Nu vorbesc teoretic, folosesc filtru de nspe ani (cana filtranta) si de curand am si testat apa respectiva in diverse scenarii, comparata cu apa imbuteliata si cu apa de robinet.
tinnininn întreabă: