| ioanacoruga4567 a întrebat:

Buna. Știți metode de făcut bani online? Sunt studentă și mi-ar prinde bine niște bani în plus, iar orarul nu îmi permite să lucrez fizic. Țin să precizez că nu prea am experiență, nu mă pricep la ceva anume.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Video chat, only, în rest e multă vrajeala și atât, eu ti as sugera focusarea la maxim pe profesia ta, ce studiezi?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu te pricepi si nu ai experinta, ce crezi tu ca se poate inventa pentru tine online?

Stii, exista joburi de seara la restaurante si baruri, exista si joburi de weekend (sambata si duminica), fiindca atunci nu mergi la scoala si ai timp. Acolo se primeste fara calificare si fara experinta ca se face training la fata locului.

| ioanacoruga4567 explică (pentru Violleta2022):

Te vad mereu pe aici si ma intreb, nu ai ce face? laughing)) Crezi ca ma ajuta cu ceva raspunsul tau? Eu am pus o intrebare pentru cei care fac bani online, nu am cerut altceva. Dai raspunsuri inutile ca de obicei, din lipsa de atentie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ioanacoruga4567):

Pai lucrez online, de aia ma vezi atat de des pe aici.

| Dismally a răspuns:

Stiu metode de a castiga bani online dar nu te ajuta pe tine din pacate. Eu am inceput cu ceva ani in urma, am niste site-uri bine pozitionate, e cu totul alta treaba.

| RAY a răspuns (pentru Dismally):

Esti peste online?

| Dismally a răspuns (pentru RAY):

Nu, nici macar la zodie nu sunt peste big grin

| totredus a răspuns:

Sunt și modalități de a câștiga fără sa ai experienta la ceva anume. Înveți de pe YouTube sau faci câteva cursuri și oferi niște servicii simple. Vezi aici cum: https://totredus.ro/stiri/castiga-bani-fiverr-romania/

Întrebări similare