Este comision de administrare a contului. Se ia o singura data pe an. Citeste cu atentie contractul.
Nu inteleg ceva, daca ai pus pe card 5 lei da? De unde sa i ti iasa minus 9 lei, ca din 5 lei nu poti lua nouă lei nici daca ai vrea.
Aveam doar 5 lei pe card, urmatoarea zi m-am trezit cu -9 lei
Si oricum pe card nu poti pune doar 5 lei, pui 10 20, 30, 50 lei sau mai mult, dar 5 lei nici nu poti pune nici nu poti scoate de pe cardul băncii transilvania asa ca ceva ai facut ai pus mai multi bani si ai mai ramas tu cu 9 lei asta cred, sunt taxe de administrare a contului cere un extras de cont de la bancă si vezi exact acolo ce suma disponibila ai avut in cont si pe ce anume ti a luat banca comision, sau ai cheltuit tu pe cumparaturi cu cardul si numai sti pe ce.
Buna! Banca nu percepe comision pentru verificarea soldului. Posibil sa fie taxa pentru deschiderea b24 online ori a contului la banca. Verifici acest lucru de pe un browser, pe site-ul bt24.ro. Acolo vezi totul detaliat, pe aplicatie nu este asa.
Da, se ia comision pentru verificarea soldului la bancomat de fiecare data cand o faci. Multa lume nu stie, neglijeaza asta si apoi se intreaba unde sunt banii.
Candva era 2 lei la verificare. Nu mai stiu acum, ca nu mai fac asta. La orice depunere sau restituire primesti o chitanta unde vezi soldul.
Bosssfsjhefd întreabă: