| Syrten a întrebat:

Bună TPU! A făcut cineva împrumut la Cetelem? Aș vrea să știu dacă rata e cea pe care o afișează pe site, de exemplu dacă iau 25.000 de lei pe 2 ani, rata e de 1.450 lei/luna. Așa este si in realitate?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru imprumutul de 25.000 lei, in 2 ani le vei plati inapoi 34.800 lei.
Diferenta de 9.800 lei este dobanda si comisionul lor (adica peste 400 lei in fiecare luna).
(prin comision le platesti toate cheltuielile lor: facturi, salarii, chiriile de spatii etc. etc.)

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Asta afli doar de la firma respectiva.
Totusi ar fi bine sa vezi si la alte banci, te poti uita si pe finzoom.ro si afli banca cu conditiile cele mai favorabile, respectiv cu DAE cea mai mica. de la banci poti solicita si o simulare si vei vedea cat va trebui sa platesti, in total, pentru imprumut. Spun asta deoarece mie mi se pare foarte mult sa platesti 34.800 lei pentru imprumutul pe care il vrei.

| CIaudiu a răspuns:

Intereseaza-te ce DAE au si dupa faci calculul cat ai de platit in total. Dar ai grija la semnarea contractului, sa nu ai surprize cu niste scrisuri minuscule.
Ce vrei sa faci cu 5000€ daca imi permiti sa intreb? Sper ca nu vrei masina.

| Syrten explică (pentru CIaudiu):

Da, ma bate gandul sa iau masina. as strange banii astia de la munca, dar nu prea am rabdare. Nu sunt dornic 100% sa fac imprumut, doar ma interesez sa iau mai apoi o decizie.

| CIaudiu a răspuns (pentru Syrten):

Cea mai mare prostie sa faci asta in momentul de fata, mai ales dupa ce Insurace City a intrat in faliment iar concurentii au ajuns sa scoate preturi uriase profitand de situatie. Intereseaza-te te rog cat va trebui sa platesti lunar ca si taxe, combustibil, asigurare si ce mai trebuie.

| Syrten explică (pentru CIaudiu):

Am inteles, multumesc pentru informatii. Atunci o sa incerc sa am rabdare si sa strang fara sa imprumut, dupa spusele tale pare mai ok asa.