| adea100 a întrebat:

Am 14 ani si am reusit sa strang 4000 de euro. De cand eram mica pun,, sub saltea" fiecare leu pe care il primesc, in ultimii doi ani am castigat in jur de 6000 lei pe urma olimpiadelor, scopul intrebarii nu este sa ma laud, vreau sa va intreb daca stiit metode prin care pot face rost de mai multi bani. De exemplu eu ma pricep bine la eng, franceza, matematica si fizica si as putea da meditatii si chiar mi-ar face placere insa nimeni nu prea vrea sa isi dea copilul sa lucreze cu alt copil. sad
1) Cum pot incepe sa dau meditatii?
2) Ce alte metode sa aplic pentru a strange multi bani?

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Esti un copil. Tine in continuare de bani si bucura-te de anii astia de libertate pe care ii ai, ai timp destul sa strangi bani mai tarziu si o sa regreti timpul de care vrei acum sa-ti bati joc lucrand. Invata, joaca-te, socializeaza.

| darrio2007 a răspuns:

Nu incerca sa ai mai mult decat iti este dat. Poti pierde tot.

| alexandrey a răspuns:

Apucate de camatarie, dai bani cu camata, succes!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Minciuni nu ai strins nimic ne aburești.

| adea100 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Faptul ca tu nu crezi este problema ta, puteai raspunde doar la intrebare, si cum am zis nu am pus asta ca sa ma laud, da ma gandeam ca poate pot investi banii in ceva si apoi sa i dublez, triplez, ma rog. crezi ce vrei, daca vrei poti sa te documentezi despre banii pe care ii ofera judetele pentru olimpici nationali laughing, sau ai putea sa strangi ia calculeaza toti banii pe care ii cheltuiesti pe prostii gen cola, fanta saptamanal ar fi in jur de 20 lei si acum fa niste calcule si vei afla cu 20 lei pe saptmana cat se castiga in 5 ani, si avand in vedere ca eu nu am cheltuit nici un leu de cand sunt mica iti dai seama ca se strang happy plus bunici, plus alocatia

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru adea100):

Nu te cred si gata.

| doctorandus a răspuns (pentru adea100):

Vezi ca daca vrei sa dublezi sau triplezi banii ajungi pe mana unor escroci si pierzi tot ce ai.

| doctorandus a răspuns:

Fii multumita cu ce ai, ca sunt multi care n-au atatia bani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru doctorandus):

Voi chiar crede ti ce zice ea? eu nu cred.

| justanotheruser99 a răspuns:

Vinde-ti un rinichi. Daca nu iti ajung nici asa banii, poti da si un plaman.

| octav005 a răspuns:

Este un lucru extraordiral. apreciez ca ai adunat atatia bani. ii poti pastra si pe viitor poti face o scoala. poti ajunge chiar profesor de engleza etc, si atunci poti face si meditatii

| ALGator a răspuns:

Citeva pareri.

Ofera un pret mai accesibil.
Ofera garantii, de ex banii inapoi dupa 3 lectii daca nu sunt multumiti.
Citiva copii la meditatie iti vor aduce mai multi.
Fa-ti reclama "Olimpic ofer meditatii avansate la XXX pentru clasele YYY".
Fa un site simplu sau Facebook.
Atentie cu taxele la fisc. Poate e mai bine sa declari si sa platesti impozit (daca e necesar) decat sa te trezesti cu amenzi.
Cind discuti cu potentiali clienti, parinti, fii sobra ca un adult.
Ofera un bonus elevilor pe care ii meditezi pentru racolarea altora.
Vezi ca una e sa stii materie si alta sa fii pedagog. Daca gaseti proportia de aur pentru explicatul si predatul materiei elevilor atunci i-ai cistigat. Fii atenta sa nu le dai explicatii repetindu-le definitiile de prin carte. Gaseste exemple graitoare, metafore etc. De exemplu ce e radicalul. Vino intotdeauna cu exemple practice care sa-i pasioneze pe copii.
Succes!

P.S. Exita banci in Ro care dau dobinda bunicica pe depozite in euro. De ex era Marfin. Alege banci care au garantie de stat in caz de faliment.

| ALGator a răspuns (pentru ALGator):

Mai poti sa dai si ceva meditatii voluntar la copii saraci. De ex 1-2 ore pe saptamana in grup. Asta te face sa ai experienta.

Mai poti sa incerci sa dai meditatii pe Skype sau online.
Documenteaza-te aici
http://www.meditatii.ro/meditatii-online

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Jeezy a răspuns:

Ok...sincer as fi vrut sa am banii tai si varsta ta si mintea care o am acum.
Incearca sa investesti in stocuri, DAR mai intai un an de zile (poate chiar un an jumate) pregateste-te, invata documenteaza-te, fara sa investesti nici un euro apoi cateva luni pe un cont demo apoi investitie reala. Daca te pregatesti cum trebuie SIGUR o sa ai ceva bani pana la 20-22 de ani

| Jeezy a răspuns (pentru Jeezy):

Daca incepi sa te pregatesti, sa te documentezi si tot felul de la varsta asta pana pe la 17-18 ani cred ca ai mentalitatea necesara...