Bai,ceva legat de calculatoare habar nu am ca nu prea le am cu astea, cu tehnologia .
Cert este ca la 14 ani nu te angajeaza nimeni.Crede-ma am incercat .
Mai ales ca esti din Calarasi.Si asta este un dezavantaj destul de mare sa stii. Poti sa incerci sa te angajezi la pliante dar castigi destul de putin.Mai poti incerca sa vezi daca te angajeaza la Mc.
Poti,de asemenea,sa incerci sa le faci vecinilor tai mici servicii de genul sa le speli parbrizul masiniii,sa le plimbi cainele, sa le uzi gradina, etc.
Comanda minima 10 lei, 42% discount, 20% comision din afiliere, livrare gratuita! te astept sa vb pe mess business_ms@yahoo.com
Http://odesk.com/ aici se vand servicii. daca esti bun la html, poti sa te "Angajezi" aici. de pe http://secretulbanilor.net poti incepe cu cateva chestii. e la inceput site=ul o sa apara mai multe informatii :)
Si eu am un fel de idee ca a ta,numa eu nu stiu cum sa fac site dar niste ideei
investesti timp intr-un site cu niste materiale habar nu am ce doresti tu muzica, poze,clupuri oameni incep sa viziteze siteul si dupa aia pui cateva bannere pe site tu pentru acele bannere primesti bani,traficul pe site creste mai pui o reclama banii in + si tot asa incet cu incet pana ajungi sa inregistrez marca si o sa faci si mai mult bani din mare asta ii idea poate nu vei vedea dupa primul an idea este sa ai curaj sa te apuci de ceva si in continuare mai vezi pana unde ajungi, succes daca ajungi la ceva trm un mesaj, succes
Acum cand chiar is oamenii calificati nu gasesc un loc de munca slabe sante. Pune te pe invatat.
Ungureanu_Radu_1964 întreabă: