| InnaArkane a întrebat:

Am 15 ani si am nevoie de bani... Aveti idee cum as putea sa fac? Am incercat sa ma angajez insa la terase nu vine nimeni pentru ca e iarna, la McDonald's angajeaza de la 16 si la bar la fel. Aveti vreo idee ce as putea face sa castig niste bani? Ai mei au facut foarte multe pentru mine si nu prea vreau sa le mai cer lor bani, daca exista vreo modalitate sa fac niste bani...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la varsta ta faci... cu barbati si iei multi bani pe asta. Mai ales daca esti cad de cat frumoasa si mai ales si varsta ca esti tanara sa vezi cum vei fii platita. Pe internet poti si acolo. Vai video-chat. Si asa castigi bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok stiu, scuze pentru raspunsul meu rautacios. Mai bine invata ca sa ai o slujba pe viitor. Asa le-ai face satisfactie parintilor tai.

| InnaArkane explică (pentru anonim_4396):

Invat si imi doresc sa urmez o facultate buna pentru a pleca in strainatate cu bursa. Problema este ca eu vreau un job pe vara. Am 15 ani, in vara 16 si am o gramada de nevoi laughing Dupa cum am spus nu vreau sa-i mai cer mamei bani deoarece e bugetara, singura si cu doi copii. Pe parcrsul scolii invat, insa in vacanta? Am timp liber si degeaba, prefer sa fac ceva util si sa castig si niste bani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru InnaArkane):

Daca tot te gandesti asa mult la parintii tai stai in tara. Banul nu inseamna tot.Un sfat. Il iei cum vrei.

| Ciumpi35 a răspuns:

YouTube. Blogging.