| Ambra123456789 a întrebat:

am 16 ani si vreau sa castig bani, nu sunt saraca, parintii mei au destui bani doar ca mama spune ca trebuie sa invat sa ma descurc daca vreau sa primesc bani, nu sa imi cada din cer si ea nu imi da, am incercat la pliante sau promotii dar nu m-au primit, stie cineva alta modalitate?

Răspuns Câştigător
| biwltyad a răspuns:

Ai putea incerca si la parinti, rude sau prieteni de familie sa ii ajuti cu tot felul de lucruri contra cost, pentru sume mici. De exemplu sa duci gunoiul, sa mergi la cumparaturi, plimbi cainele, stai cu un copil mai mic, intelegi la ce ma refer.
Ai putea sa incerci cu hand-made-ul, sunt multe tutoriale pe internet si se organizeaza in unele locuri tot felul de targuri in weekend.
Iti trebuie imaginatie. Acum nu mai am idei la ora asta, probabil maine am sa mai scriu un raspuns daca imi mai vin idei. Bafta happy Apropo, respect pentru parintii taiwinking Ar trebui sa ia mai multi exemplu, sa nu mai ofere copiilor totul pe tava ca apoi sa se trezeasca ca nu se pot intretine singuri.

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Incearca sa iti ajuti prietenii /rudele cu ceva.
Daca esti buna la calculatoare, cu atat mai bine.
Poti să predai ore celor mai mici.

| Murariu_Maria_1995 a răspuns:

Buna Ambra. Daca vrei sa faci bani, alege Oriflame.
Aici ai procent fix 23, 30, sau 40% din cat vinzi. Arati catalogul la alte persoane si ele iti spun ce vor din catalog. Plasezi comanda si iei de la clienti banii exact ca in catalog, iar tu platesti mai putin la factura cu 23-40%, si ramai cu profitul. De exemplu daca faci comanda de 600 de lei la pret de catalog, platesti doar 360, si ramai cu 240 de lei profit. Nicaieri nu mai vezi astfel de reduceri. Citeste mai mult pe http://inscriereorif.ro si te poti inscrie tot pe acel site. Poti macar sa incerci. Tu hotarasti! Spor