| iuliusnedelcu a întrebat:

Am auzit de lozuri in plic si am doua intrebari. 1. Cati ani trebuie sa ai ca sa cumperi si sa depui acel loz (in cazul in care lozul este castigator). 2. Unde poti participa la aceste lozuri (vreau un nume al agentiei de acest tip, unde poti participa la lozuri in plic).3. Vreau sa imi explicati dupa ce raspundeti la cele doua intrebari care le-am pus; Cum procedez cand intru in agentie, salut politicos agentul de acolo si il intreb,, Dati-mi si mie un loz in plic!...,,? Vreau sa adaugati pe langa procedeul meu de la intrebarea 3, ceva precum daca nu e suficient ce i-am spus agentului, sa ma corectati intr-un fel.

P.S: Am 13 ani si 8 luni.
P.S: DAU FUNDA RASPUNSULUI CAT DE CAT VARIAT SI EXPLICATIV.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Lozul in plic se poate cumpara de catre oricine, neexistand o limita de varsta. Pretul a ramas acelasi de 3 lei lozul practicat inca de pe vremea regimului comunist. Lozurile in plic se vand la Agentiile Lotto din orase si comunele mai rasarite. Biletul castigator daca are o valoare mai mica de pana in 50 lei se achita la Agentia de unde a fost cumparat biletul.In cazul castigurilor mari pana in 5.000 lei la caseria centrala a Lotto judetean iar in cazul castigurile foarte mari lozul castigator se depune/achita la Aparatul Central al C.N.L.R.-S.A. Bucuresti.Pentru a cumpara un Loz in plic ii adresezi vanzatoarei pur si simplu dorinta ta de a cumpara un loz in plic si nimic altceva. Succes si castiguri multe si marunte sau una singura dar mare.Asa cum i s-a intamplat si domnului urmator.""Câștigătorul este un mecanic auto din Sighet și se numește Scriba Vasile. Acesta a cumpărat ultimele șase lozuri dintr-un pachet (initial de 100 de lozuri) de la o agenție Lotto din oraș. Acesta nu a desfăcut lozurile în agenție, preferând să le deschidă în timp ce se afla la un local cunoscut din municipiu. Din cele șase lozuri, penuultimul care a fost deschis s-a dovedit a fi cel norocos castigul fiind de 100.000 lei (circa 25.000 Euro) Lozul câștigător a costat doar 3 lei.

0 răspunsuri: