În primul rând, va fi destul de greu să găsești ceva de închiriat doar pentru două luni. În general se închiriază pe minim 1 an. Iar dacă închiriezi prin agenție, comisionul lor este de obicei 50% din chiria pe o lună.
Cât despre cheltuieli, chiar vrei să stea cineva să-ți calculeze la leu cât vei plăti pentru 3 becuri x 4 ore, laptop x 5 ore și așa mai departe? Curentul va fi câteva zeci de lei, întreținerea la o garsonieră va fi între câteva zeci și 200 de lei, în funcție de lună.
Iar la ultima parte m-ai pierdut complet. Ce pretenție să aibă administratorii clădirii? Dacă ești proprietarul apartamentului trebuie să plătești aceleași lucruri pe care le plătesc toți oamenii din clădire: întreținere, curent, gaze, eventuale cheltuieli pentru reparații la clădire, etc. În plus vei mai plăti și impozitul pe apartament, dar ăla îl plătești statului.
Thanks Johnnny, prin concluzie, trebuie sa-mi montez capcane gen singur acasa, daca ies la un suc sau la un magazin, probabil proprietarul respectiv va fi folosit deja 2-300 ron la toate chestiile, in concluzie, cu tot cu agentie, mi-ar trebui 400 de euro sa stau o luna intr-un apartament de nici 200.
Cel mai bine apelez la niste prieteni sa-mi gaseasca unul, dar tot nu renunt la capcanele gen singur acasa, in absenta mea daca Doamne fereste, incearca cineva sa intre intre timp.