Depinde de tipul de depozit. Daca e la termen atunci nu vei putea depune sau extrage cand vrei
Nu stiu daca trebuie sa depui o anumita suma lunar dar stiu ca la bcr iti cere 500 de lei prima oara cand deschizi contul iar la ing iti cere 1000 lei
De ce sa te complici cu un cont la banca? Cred ca mai bine iti cumperi un mini seif (e in jur de 1 milion.2) si ii ti acolo... cu ambitie nu o sa intri in ei.
Fa-ti depozit. Sa fie cu capitalizarea dobinzii (adica, la termen, dobinda se adauga banilor tai din depozit). Oricarui client, cind face un depozit, i se face si un cont curent (acum, fara dobinda, din pacate). In acel cont poti depune oricind si oricit. Cind se aduna o suma minima pentru un depozit, mai faci unul. Sau, poti sa te deplasezi la Banca in ziua scadentei depozitului si sa adaugi acea suma in el. Variante sint multe. Intreaba in Banci si de comisioane, nu numai de dobinzi. De mute ori unde e dobinda mare comisioanee sint si mai si. Dar poti cistiga mult cu o dobinda cu 0, 2% mai mica.