| Cosmin_Ivancencu_1990 a întrebat:

Buna TPU! Am fost pacalit sa smenez statul de plata in avans intr-un loc de munca unde mi-am dat demisia si am trimis si ITM-ul dar din moment ce am semnat nu am rezolvat nimic dar pe plicul de la ITM scria faptul ca ii pot da in judecata daca nu sunt multumit de rezultate dar intrebarea mea este : imi pot recupera banii fara judecata caci banuiesc ca ma va costa mai mult decat aveam sa iau!
Tin sa mentionez ca am mesajul patronului in care i-am dat mesaj cand imi da banii si a zis ca cica l-am lasat cu marfa in soare dar totusi e o dovada!

9 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Cu judecata o sa mananci rahat pentru ca aia depinde de avocati, si el are bani sa isi ia ceva calumea, si, foarte probabil ca o sa ti-o traga rau si o sa demonstreze ca i-ai facut paguba cu marfa in soare

iar altfel, e clar ca e jigodie, nu ai ce sa ii faci in afara de a renunta la banii aia, asta e viata

| nukeyly a răspuns:

Vrei sa dormi mai bine? iarta-l da nu-l uita.
Universul se v-a ocupa de el la timpul potrivit.

sau
De ce suma vorbim? 1000 5000 lei euro? Cu tip de marfa ai lucrat acolo, ce anume faceai?
Se poate fara judecata, dar trebuie sa-ti judeci bine mutarea.
Te poti intoarce la job, da am gresit vreau inapoi, si dupa o vreme cu cer senin, black friday.

| Cosmin_Ivancencu_1990 explică:

Ce probleme? Ca eu mi-am facut treaba si cand am vazut ca da banii cand isi aduce aminte mi-am dat demisia!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Cosmin_Ivancencu_1990):

Atunci de ce a spus seful ca l ai lasat cu marfa in soare? Tu poate asa crezi ca ti ai facut treaba, dar parerea sefului conteaza el te plăteste nu ceea ce crezi tu, si daca il dai in judecata pierzi deoarece judecatorul va vrea sa auda ambele variante si a ta si a sefului tau si daca seful tau are dreptate plus niste imagini daca are camere video in firmă, vor lamurii situatia si cine dintre voi doi are dreptate, el care spune adevarul sau tu care incerci sa il tragi pe sfoara?

| Cosmin_Ivancencu_1990 explică:

Si cine e idiot? Eu ca trag sa imi iau banii pe care i-am MUNCIT? El e cel ce isi aduce aminte cand sa dea banii de asta am plecat dar imi vreau banii si sa ma faci idiot? Copile mai bine iti vedeai de treaba in continuare decat sa raspunzi aici inutil!

| Motty118 a răspuns:

Salut, daca nu vrei sa il dai in judecata poate ai putea sa te intelegi in vreun fel cu el sau sa renunti la bani. Ai putea sa il dai in judecata ca te-a pus sa semnezi fara sa stii ce anume e acolo dar are castig de cauza pentru ca tu trebuia sa citesti ceea ce semnezi. De asta orice contract are stipulata fraza AM LUAT LA CUNOSTINTA sau orice fraza prin care sa specifice ca tu ai citit contractul sau ce semnezi pentru a fi scos fara de vina in situatii de genul asta. Singur varianta este sa te intelegi cu el sau sa lasi lucrurile asa. Parerea mea. Spor in toate!

| Cosmin_Ivancencu_1990 explică (pentru Motty118):

Da... La asta m-am gandit si eu ca daca am semnat nu prea mai am ce face dar sa vad cum rezolv daca justitia e doar pentru cei la putere...

| Motty118 a răspuns (pentru Cosmin_Ivancencu_1990):

Exact daca ai semnat un act se presupune ca tu ai citit ceea ce semnezi dar are si el vina ca te-a spus sa semnezi altceva decat ceea ce a spus el. Acum sincer sa fiu el are mai multe sanse de castig in caz de proces dar daca suma de bani datorata tie este mare poti incerca. Spor in toate!

| 1234568807 a răspuns (pentru Motty118):

Nu exista ''te-a pus sa semnezi fara sa stii'', un contract nu trebuie niciodata semnat fara sa stii in ce te bagi, adica sa il citesti inainte