| deeutzaa a întrebat:

am nevoie de bani. vreau sa imi iau cate ceva.parintii nu au o situatie atat de buna ca sa imi dea momentan. puteti sa ma ajutati cu sfaturi cum as putea tace rost? va rog vreau raspunsuri serioase. fara tot felul de glume.app sunt fata si am 15 ani.:*

22 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

DEJA am înscris 3 colegi de pe TPU pe Trivago unde au început să adune bani! Aşa că dacă eşti interesată dă-mi un răcnet pe id: thegreatestacdcfan pentru a-ţi trimite o invitaţie şi ţie de făcut bani frumoşi şi adevăraţi, eu am luat 27 euro/aprilie acolo!

| fuzzer a răspuns:

Http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/dariuslawyer7

Linkul te trimite catre un joc de strategie in care poti castiga bani virtuai si sa ii convertesti in bani reali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca nu ai 18 ani nu cred ca o sa te angajeze nimeni pentru ca e ilegal.
Totusi poti incerca chelnerita intr-un restaurant.

| alecsalecs a răspuns:

Cum ar fi daca ar talhari o pe mama ta ori pe bunica ta? Ce zici?

| NicollHellen a răspuns:

Daca doriti puteti sa va cauti un job mai lejer. Invatati ceva nou, veti avea parte de bani, dar si produse-bunuri dorite la preturi f reduse. Pentru mai multe detalii add la ladys. business O seara placuta:*

| Ercjiaai a răspuns:

Eu stiu cum fac bani... profu de muzica cere colinde si cantece etc si eu de fiecare data cand ne cere fac multe copii la imprimanta si vand o foaie cu un leu rolling on the floor deci cam fac 20 lei la 2 saptamani de vreo 40 lei pe luna plus alocatia 80 lei. Dar stiu ca nu e de ajuns. Ai putea sa cumperi lucruri ieftine ca o bratara de exemplu si sa o vinzi dublu dar e greu sa strangi bani.

| reaper a răspuns:

Cred ca te pot ajuta, scrie-mi mail, TPU@reapdevelopment.com

| deeutzaa explică (pentru reaper):

Reaper ti'am scris email..ast un rasp

| denisa123456 a răspuns:

Pai prin munca dar la varsta ta e problema ca esti cam micuta.trebuie sa ii intelegi ca poate daca ar avea ti-ar facetoate poftele cum face oricare parinte propriului copil, trebuie sa fi mai intelegatoare si sa te limitezi la ce ai deocamdata.

| JBP a răspuns:

Te inregistrezi in justbeenpaid http://adv.justbeenpaid.com/? r=wGX4p5tDSB&s=splash2 iti activezi contul intri in contul tau si in partea stanga o sa vezi JSS Tripler New members start here acesezi butonul ala si o sa primesti 10 dolari ca sa iti cumperi o pozitie o sa primesti 2% pe zi timp de 80 de zile daca ai bani poti sa iti cumperi mai multe pozitii si o sa castigi mult mai multi bani. Oricum eu iti recomand sa te uiti la Tutoriale cele 12 videouri o sa te ajute sa incepi iti garantez ca sunt persoane care castiga sute de dolari pe saptamana cu asta si in plus daca poti sa demonstrezi ca programul nu functioneaza primesti 1 milion de dolari. :) Succes daca ai intrebari contacteaza-ma.

| Aezakmi a răspuns:

Salut,doresti o schimbare financiara in viata ta? doresti sa devii independent financiar in doar cateva luni? vrei sa ajungi la salarul tau stand in fata calculatorului in putin timp? poti ajunge si la mii de euro, asta depinde de tine,! LIfe Care iti ofera sansa la o viata sanatoasa, si iti ofera o mica afacere a ta unde tu esti "seful" si castigi din munca ta si din munca altora! ai biorul tau virtual an recrutii tai si asa s.a.m.d...suna frumos? asa este, daca te intereseaza sau doresti detalii adauga-ma in lista ta de prieteni pe messenger:skaterboy_66 si te voi lua sub aripa te voi invata cum sa fac bani fara nici-un leu investit

| deeutzaa explică:

Felicitari.

| ichimescu a răspuns:

Intra aici http://win.daphone.ro/? fb_action_ids=462332410498094&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map={%22462332410498094%22%3A212455878886392}&action_type_map={%22462332410498094%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

| ichimescu a răspuns:

Te joci si castigi si bani http://bit.ly/Xowf8V

| NaoNaomi a răspuns:

Ok.Pai am putea sa vinzi cate ceva din ce nu mai ai nevoie.

| Laurentiuuu a răspuns (pentru NaoNaomi):

Da frate iti cumpara tie, in loc sa mai pune niste bani si sa ia ceva nouwinking

| BaniGros a răspuns:

Http://www.marketglory.com/strategygame/Samiurs4 Daca te joci zilnic minim 30 minute faci bani frumusei! Bafta la toti!