| mihai01052013 a întrebat:

am o mica mare rugaminte la voi,de curand am inceput o afacere cu paste fainoase(taitei de casa) si ies la piata in fiecare saptamana si treaba mere binisor pot sa zic,dar eu as vrea sa mai vand si altceva pe langa taitei si nu stiu ce ar merge, as dori ceva pareri da nu fructe si legume.as dori sa am pe masa mai multe produse diversificate.rog seriozitate, dau funda mc happy

2 răspunsuri:
| Fiorella18 a răspuns:

Asta depinde si de posibilitatile tale financiare, in ce poti investi, ce s-ar vinde in locul respectiv sau daca vrei sa prepari produsul de la zero sau cu ingrediente cumparate. Sunt multi factori de care trebuie sa tii seama asa ca numai tu poti stii ce anume ar merge in locul respectiv si tinand seama si de posibilitatile tale. Eu imi imaginez fructe uscate, biscuiti, tot felul de condimente, cereale (integrale), miere si produse apicole si alte alimente sau condimente neperisabile.

| Kindly a răspuns:

Pastele merg foarte bine cu o branzica de capra care are un gust excelent. cumpara-ti vreo 2-3 capre.
O langoserie ar mai merge excelent, avand in vedere ca ai faina multa, ai si branzica...aceasta ar fi o combinatie intre cele doua