| Kayn221 a întrebat:

Bună TPU!
Am pe cardul de salariu o oferta care ma lasa sa iau bani imprumut de la banca lunar, pana la 3000 de lei cu conditia sa ii pun inapoi pana luna urmatoare.
Daca de exemplu iau salariul si nu am platit aia 3000 de lei, imi trage banca din salariu direct sau?
Multumesc!

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Overdraft se numește oferta de care spui.
Overdraftul este o linie de credit acordata de banca persoanelor fizice, pe contul curent. Incepi sa utilizezi aceasta linie de credit in momentul in care ti se termina fondurile proprii pe care le ai pe cont (adică salariul in cazul tău), apoi se recuperează.

Atenție la dobânzile penalizatoare!

| Kayn221 explică (pentru sierra1):

Daca am platit 2000 din cei 3000 de lei ce se intampla? O sa imi traga restul din salariu sau pot plati luna urmatoare?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Kayn221):

Vei vedea ca datoria creste, pentru ca vei platii dobanda la acei bani luati.

| sierra1 a răspuns (pentru Kayn221):

Ai un contract, e individual și nu e unic, uită-te pe el, dar dacă nu plătești la termen, suma e purtătoare de dobânzi măricele de obicei

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iti pune o dobinda de te c*ci pe tine cu stropi. Daca nu te doare capul, nu te lega.

| Iote a răspuns:

Atentie! Daca nu depui descoperirea de cont pana la termen, ti se pune dobanda penalizatoare uriasa. Cred ca ti s-a spus asta cand ai primit cardul.

| Stropdeploaie a răspuns:

Daca primesti salariu pe card. da iti va opri din salariu!

| pitik200 a răspuns:

Iti poate pune dobanda.