| joghu22 a întrebat:

Buna TPU!
Am primit banii pe paypal, e prima data cand folosesc, de la un site unde imi trebuiau returnați banii. Si acum mi i-au dat inapoi si imi spune "in așteptare". De ce? Ce trebuie sa fac? Am căutat pe net dar nu găsesc.

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Ai cautat pe net ce anume? Suna pe aia de la paypal,pe net nai ce sa gasesti.
Sau mai asteapta asa cum zic ei,probabil trebuie sa astepti ca paypal sa vada daca banii luati sau intrati la ei de la cei care tiau returnat sunt in regula,adica dupa ce intra la ei,or sa intre si la tine.
Cand faci tranzactii online pui un card,se iau bani sau se dau prin carduri,dar acele carduri uneori nu au acoperire,cand ajunge tranzactia sau paypal sa ia vede ca n-are ce laughing asa ca sa evite tepe asa se procedeaza,mai ales cu persoane necunoscute,sau cu clienti noi,asta pana au un istoric,pana se vede ca au activitate si sunt seriosi etc.
Deci daca au spus ca banii is la ei si trebuie sa astepti o sa fie totu ok,o sa primesti banii inapoi,prin paypal nu ai cum lua teapa never.
Dar daca mai astepti cateva zile si tot nimic,poti suna la ei si sa intrebi.
Decat sa cauti pe net ce spune unu altul suni,ori le dai mesaj ceva,le spui,sau intrebi de ce nu tiau virat banii,iar ei iti vor da un raspuns clar,nu ce zic eu, ce zice unu altul pe net.
Chiar daca li sa mai intimplat si altora, problemele sunt diferite, fiecare cu situatia lui, deci rezolvari diferite, sau durata diferita.