O afacere de inceput este precum un burete:" suge" bani cu mult inainte de a "se umfla"! Un intreprinzator bine documentat stie ca, la inceput, afacerea se face cu resurse(umane, financiare) proprii pana la momentul in care aceasta va "produce" bani --- ori tu afirmi ca bugetul disponibil nu-ti permite plata chiriei, contabilului si a angajatului! Daca tu crezi ca atelierul de croitorie va fi pe profit inca din prima luna, te inseli! --- cu atat mai mult cu cat am banuiala ca nu ai sondat cererea si oferta pietei locale pentru un asemenea serviciu.
On topic :
1. poti
2. angajatul-chirias are, preventiv, nevoie de acordul vecinilor in cazul in care va lucra cu masina de cusut in orele de liniste.In privinta proprietarului cred ca ar trebui sa-i ceara acordul tocmai pentru motivul ca respectivul spatiu i-a fost inchiriat pentru locuit, nicidecum pentru alta destinatie--- parerea mea!
Multumesc pentru raspuns, Alessia. Se pare ca esti genul de om care trage concluzii pripite. E vorba mai exact de o persoana care are deja o camera amenajata pentru croitorie (cu masini de cusut, masa etc). Stiu foarte bine ca nu va fi profit din primele luni. Pe mine ma intereseaza strict LEGAL, nu "parerea ta".
Inca astept raspunsuri! Ma intereseaza strict legal. Este nevoie de acordul vecinilor/ proprietarului in ACTE?
AlcolicSmile123 întreabă:
sorin8256 întreabă: