| Ralucatomus a întrebat:

Bună TPU! Are cineva idee dacă un minor(am buletin), poate să muncească online? Dacă da, are cineva o recomandare, cu ce aș putea începe? Mă pricep în domeniul jocuri, pot face reclame, văzusem ceva pe social media despre reclame la produse, oare sunt valabile sau sunt doar fake uri? Dacă trebuie sa fiu majora o am și pe mama care mă ajută. Mulțumesc

2 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Nu! Pentru contracte de colaborare îți trebuie semnatura unui major! *( parite, frate, sau alt reprezentant legal în cazul în care părinții sunt plecați din România ) El te reprezinta fata de agenții care fac reclame, agenții de impresariat artistic. ORICE!
Ca tu sa faci reclame pentru produse trebuie sa ai o comunitate pe cont *( Tiktok, Instagram sau Yt ) suficient de MARE *( + 100.000 ) urmăritori ca un sponsor
Sa vina la tine sa îți dea produse și tu sa faci reclama!
Uita-te la toți influencerii de azi ce comunități mari au pe conturile lor de SM! Ai atat de mulți?

| Violleta2022 a răspuns:

Poti lucra pentru prietenii tai, pentru bunici, rude si vecini, care pot accepta sa-ti de aun banut de buzunar, dar in nici un caz angajat de vreo companie legala sau pe vreo patforma profesionala.
Din pacate, inorii nu pot fi angajati pe website-urile profesionale, fiindca "priceputul" acela nu tine loc de dovezi clare ca ai scoli, certificari, diplome si experinta in vreun domeniu.