| Anonim124635 a întrebat:

Are cineva niste idei pentru mici afaceri? Stau la bloc cu mama mea si sunt minor, am 14 ani si as vrea sa o ajut financiar cumva chiar daca inca nu pot lucra si as vrea sa imi pun si niste banuti deoparte sa imi strang pentru scoala de soferi si mici lucruri: un tricou, un ghiozdan. Poate peste ceva vreme voi iesi in oras cu vreo fata. Lucruri un pic mai marunte.

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Din păcate, legal vorbind, nu prea se poate. Ar trebui să te concentrezi pe studii în primul rând, căci mai bine să te pregătești pentru o viață de confort financiar decât să „fentezi" acum pentru „lucruri mârunte" și apoi să-ți pară rău. Poți desigur la 16 ani să te angajezi part time și poți și acum căuta să aplici pentru anumite burse. Dacă te pricepi la IT sau grafică sau video poți face și asta, spre exemplu. Esențialul va fi însă să NU neglijezi școala, căci ea e cea care te poate scoate, pe termen lung, din această situație mai neplăcută. happy

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

La varsta asta nem. Cel mult daca stai la sat asau ai vecini batrani mai faci ceva pentru ei da asta nu e sursa de profit.

| Anonimboy17year a răspuns:

Hai sa luam cumva legatura si poate incercam ceva, astept un email la adresa: macsimv4@gmail.com

| Ghengbeng18381 a răspuns:

Păi pot sa iti zic ce făceam eu si ce faceau si alții cat am fost la cămin (galați) cand se organiza concert sau spectacole cu artisti precum (Nane, Abi, etc) cumparam toate biletele de la concert sau o parte, care mai apoi le vindem. La concertul la Nane cred am cumparat bilete cu 30 lei si am vandut si cu 80 lei 60... Nu promit ca o sa meargă sau ca o sa poti, dar eu asa faceam banii?