| Danyelusha a întrebat:

As avea si eu nevoie de niste sugestii, dau FUNDA in schimbwinking! Deci am 14 ani si as vrea sa ma pot angaja si eu undeva, ca sa imi fac proprii mei bani de buzunarhappy. Eu scap de la scolala la ora trei, deci imi puteti sugera ceva? Funda si restul votwinking.

Răspuns Câştigător
| ilovemilka a răspuns:

Pai ai putea sa imparti ziare sau pliante de la super marketuribig grin in weekend sau reprezentant avon, oriflame sau chestii din astea
Cam atat imi vine in mintebig grin

7 răspunsuri:
| GandesteLogic2011 a răspuns:

Drumul catre o viata din care sa iei tot ce se poate mai bun, incepe cu un gand. Iti pot sugera sa mergi doi pasi in fata si unul in spate,, si NICIODATA sa nu renunti la ceea ce-ti doresti Indiferent ce iti vor spune oamenii,

| ilovemilka a răspuns:

Multumesc pentru fundita:*

| traveler a răspuns:

Dani esti inca"verde" pentru a putea sa iti castigi banii de buzunar prin sudoare.Lasa pe seama parintilor asta,preocupate de copilarie in continuare,anii trec si curand vei privi cu parere de rau la anii irositi. Poti castiga ceva bani asa, cauta la tine in oras firmele ce distribuie pliante, reclame publicitare si odata "intrat" in sistem saptamanal poti obtine o suma modica( 40 lei aproximativ) exact pentru un buzunar nu prea "incapator". Insa nu uita de scoala ca ea iti va aduce pe viitor pregatirea pentru marea confruntare:lupta cu viata, familia si specializarea ta pentru munca etc.Succes si vezi sa nu incapi pe mainile unor profitori, sclavia mascata este ceva normal pentru unii asa zisi patroni.

| ThZura a răspuns:

Du-te la o terasa si lucreaza ca barmaneritza laughing Asa o facut varamea si a facut la bani puppy dog eyes mamamia love struck Funda?big grin

| Sp3edy a răspuns:

Si ce ai vrea tu sa muncesti la 14 ani angajeazate si tu la parinti laughing. si cu scoala ce naiba faci vrei sa muncesti toata viata pe salariu minim sau ce vrei de fapt? nu iti ajung banii de la parinti si mancarea si tot ce iti ofera?

| PuficPupic a răspuns:

Daca vrei sa te inscrii la AVON te pot ajuta eu...

| Danyelusha explică (pentru PuficPupic):

Da, vreau, daca ma poti ajuta...te rog!