anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori si eu sa cistig ceva bani online, am auzit ca cu,, dropshipping" se cistiga bine, daca e sa cistig cu dropshipping as vrea sa deschid un magazin online, am cautat mai multe siteuri insa am vazut ca toate costa (mai sunt ele cu 14 zile gratuit, insa pana ma fac eu mai cunoscut si sa inceapa sa imi vina clienti se trec cele 14 zile), as vrea pentru inceput sa gasesc un site gratuit, cine stie si poate sa ma ajute scrieti-mi. Poate voi aveti alte metode de a cistiga bani online, scrieti. Astept! laughing)

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca se castiga bine, crezi ca mai erau atatia copii pe TPU sa intrebe?
Metode de a castiga bani online sunt, dar numai pentru profesionisti, cei care stiu sa faca programare, sa creeze software, sa faca analize de afaceri samd.

Voi copilasii aveti nevoie de carte si invatat serios, nu de facut bani si umblat online dupa smecherii!

Cat priveste dropshippingul, implica sa-ti faci firma, sa ai acte de comercializare, chiar daca ai o firma online prin care tu vinzi, marfa care este in China, la producator.
Implicatiile sunt mult mai mari, ce auzi tu pe la copilasi este doar informatia incompleta! Pentru ca, nici un producator nu va face contract cu tine, daca nu esti firma serioasa si legala.