Pai gandeste te cat te ar costa calculatoarele numai, un abonament teapan la net, licente la programe (nu poti folosi windows uri piratate), mese, scaune, factura la curent, o suta si o mie de autorizatii (asta daca le primesti avand in vedere spatiu in care vrei sa desfasori activitatea)
pe urma mai gandes te te si daca merita investita, adica toata lumea are acum calculator si net, cine ar mai veni la netcafe ul tau?
Tiam zis ca bani si comp am pe mine ma intere bani la firma cat m-ar costa si epp sunt fata si vreau sa investesc banii in ceva ce se cauta nu toata lumea are comp
Fii seriosa, cine mai foloseste netcafe? si da toata lumea are calculator, cei putini care nu au nici nu au nevoie sa foloseasca. daca ai calatoare ai si licente? sa stii ca sunt scumpe tare
Nu am inca calculatoare dar am bani sa cumpar ti-am zis am ceva bani pe care vreau sai investesc si as vrea sa-mi iasa ceva fain as vrea sa leg calculatoarele la retea as vrea sa fac si un pult de unde sasi ia omu o cafea un suc cand eram mica si ma duceam la net imi placea sa ma joc un joc in retea cu mai multi imi placea comunitatea! calculatoarele sunt viata mea ma si pricep la ele asta e meseria mea
Investeste in altceva, fa ti o firma ce ofera servicii software daca zici ca asta e meseria ta, eu iti zic ca ideea ta nu va renta deloc. cand erai tu mica cine isi permitea sa joaci jocuri performante acasa, sau cati dintre noi aveam acces la net?
anonim_4396 întreabă: