| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

As vrea sa va întreb. cum as putea sa produc bani pentru familie si pentru mine cand cresc? Adica eu fac o facultate,dar pe lângă jobul meu as vrea sa am o afacere profitabila cu pământ sau altceva. Imi puteți da niște sfaturi, cum sa ma ajutați sa cresc si sa dezvolt. In mai multe domenii, explicați mi pe larg cine are experiența sau idei. Mulțumesc

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand o sa devin bogata, am sa te caut sa-ti spun cum am facut, pana atunci, nu-ti pot spune decat: focuseaza-te pe un singur lucru, ca sa ai timp sa-l rezolvi si sa faci bani.
Jongland cu prea multe deoadata, nu faci nimic cum trebuie si pierzi timp pretios.
Fa o facultate de agricultura, daca te pasioneaza pamantul si o s aai o afacerea profitabila.

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru Violleta2022):

Nu ma pasionează apamantul. asta este problema. Eu am 17 ani si de mica visez sa ajung pe ecran, imi place sa redactez, vorbesc fluent si imi place sa ma documentez. Vreau sa lucrez in asta in țara la mine indiferent de cat de putin as câștiga. Cu pământul am dat un exemplu pentru ca stiu ca se produc bani cu el.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jdjsnshxjxjshdhx):

De ce ai dai un exemplu care nici macar nu te pasioneaza sectiunea?

Nu era normal sa fii scris despre ceva clar, mai ales cand ceri pareri clare?

Ce limba vorbesti fleunt si cum te poate ajuta asta sa-ti faci o cariera pe ecran?

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru Violleta2022):

Spaniola,engleză mai putin

| CristiB93 a răspuns:

Ai doua variante. Fie te faci poilitician, fie pleci din tara laughing

| tintareco a răspuns:

Învaţă să repari anumite lucruri, toate se strică o dată şi trebuie reparate, asta aduce bani buni, iar meseriaşi sînt puţini.Nu ai fost taxat niciodată?

| Kevin1975 a răspuns:

Cand eram de varsta ta faceam liniute pe bani happy Si mai mereu castigam ( castig si acum happy ) Daca esti foarte bun intr-un domeniu (in cazul meu au fost masinile ) poti sa te axezi pe ala in paralel. Nu stiu cum e la voi la facultate ca eu am doar bacul luat. dar daca iti permite timpul poti sa fii vanzator pe la vreun super-market pentru ca se plateste destul de bine. Uite, eu sunt jandarm, dar in paralel fac afaceri cu masini. Le cumpar din alte tari si le vand cu 500-600 de euro in plus aici. Iti urez bafta! happy

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru Kevin1975):

Nu ma refer la un job. Eu vreau mult mai mult.si sunt fata.nu sunt la facultate. Voi intra la jurnalism. Dar nu o sa câștig cat imi propun, asa ca ma gandeam sa mi deschid o firma sau ceva. La asta ma refeream

| tintareco a răspuns (pentru Jdjsnshxjxjshdhx):

Poţi să repari bijuterii de exemplu şi poţi să fii patroana firmei cu 2-3 angajaţi, cunosc o fată care asta face la 21 de ani şi e şi patroana afacerii şi are mulţi bani.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jdjsnshxjxjshdhx):

Daca vrei sa faci afaceri cu pamant, ori faci o facultate de agronomie ori te apuci direct de cultivat pamantul, fara sa mai pierzi timpul prin facultati.

| Jdjsnshxjxjshdhx explică (pentru tintareco):

Wow

| tintareco a răspuns (pentru Violleta2022):

Corect,dacă faci ceva care îţi aduce bani buni pe lună şi înmulţeşti cu 12, apoi rezultatul cu anii de facultate,ia vezi,ce sumă o să deţii pînă ies ceilalţi de pe băncile facultăţii, cu buzunarele goale şi faliţi, cu pregătire universitară pentru a deveni şomeri cu înaltă calificare sau, slugi la dîrloagă la careva fermier spaniol sau broscar care, nu are pregătireare dar are experienţă şi bani.