| LifeIsFine6243 a întrebat:

Asa de curiozitate intreb, cat costa rinichiul unui barbat de 20 de ani in euro?

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mădălllinna a răspuns:

Corect, CristianTello123!

| Toutui a răspuns:

Cât să cumperi o casă in Târnăveni judetul Mures.

| LifeIsFine6243 explică (pentru Toutui):

Nu cred ca ai inteles intrebarea...stiu cat inseamna 40000 euro. vreau sa stiu ce trebuie sa faca cineva pentru a putea sa isi vanda rinichiul!

| Dismally a răspuns (pentru LifeIsFine6243):

Nu ai cum sa iti vinzi rinichiul, nu legal cel putin - este trafic de organe.

| MalusDacus a răspuns:

40.000 euro costa acum vreo 3-4 ani.

| LifeIsFine6243 explică (pentru MalusDacus):

Si cum poate cineva sa il vanda legal?

| MalusDacus a răspuns (pentru LifeIsFine6243):

In Romania este ilegal, dar este periculos pentru ca operatia de transplant se face in cladiri abandonate, in vreun autobuz care este putin sterilizat plus ca esti inconstient pot aia sa te omoare si sa iti ia toate organele, nu este rcomandat asa ceva.

| LifeIsFine6243 explică (pentru MalusDacus):

Pai asta ii problema...sunt curios in ce tara este legal. Clar ca nimeni nu vrea sa faca operatia in afara unui spital

| FIFA14 a răspuns:

Depinde de barbat.
Daca este fumator scade 15%.
Daca a consumat frecvent alcool si energizante mai scade un 10%.
Pretul de cumparare este una iar cel de vanzare alta.
Cam 3000 iti da pe el si trebuie sa te ingrijesti singur pana se vindeca rana asta daca supravietuiesti "operatiei".

| CristianTello123 a răspuns:

Frate legea impune o lege(stiu cum suna dar nu imi vine altceva) in care niciun OM nu are dreptul de asi vinde organele, dar daca acesta este decedat iar rudele lui sunt de acord, dar acela e transplant si DIN NOU nu ai dreptul de a primi bani sau obiecte in schimbul unui organ. Deci NU! sper ca ti-am fost de ajutor, desi nu stiu de ce intrebi de din astea...

| LifeIsFine6243 explică (pentru CristianTello123):

Sunt constient de tot ce mi-ai spus, insa nu sunt de acord. Corpul tau faci ce vrei cu el!
am auzit insa ca poti dona un organ unei persoane doar daca este ruda de gradul al doilea sau mai apropiata.
oricum nu mi se pare corect; eu chiar cred ca poti trai fara un rinichi. Da sunt riscuri, insa fiecare decide pentru el nu?

| BMWPower a răspuns (pentru LifeIsFine6243):

Frate daca te gandesti la asa ceva iti spun sincer las-o balta. Niciodata cum stii cum patesti ceva la rinichi, asa mai ai unul de rezerva cum s-ar spune, dar tu daca donezi 1 si patesti ceva grav la celalalt Doamne Fereste, e nasoala treaba.

| BloodJuly a răspuns:

Mărturie, mărturie! Vreau să vă spun povestea despre cum zeii l-au folosit pe Dr. Pedro pentru a mă ajuta cu operația la rinichi. Sunt aranet de iulie de la stadioane unite si i-am vandut un rinichi medicului nefrolog Pedro cu 798.000 de euro in spital. După ce am completat formularul și am acceptat condițiile, m-am operat la Sf. Madrina din SUA, care are filiale în Europa, Olanda și Turcia, au cea mai cuprinzătoare experiență medicală și au cerut. Sunt foarte bucuros că după operație am cheltuit 798.000 de euro, jumătate sau puțin din banii dinaintea operației și toate problemele financiare mi-au trecut. Îi încurajez pe toată lumea să-l contacteze pe Dr. Pedro Ph.D. Sau contactați spitalul. E-mail: Marialadrimaholyclinic@gmail.com Cu stimă,...