Mafia pariurilor cu siguranta exista, insa ceea ce fac ei este discret. Asta apropo de faptul ca mai sunt hoti pe Facebook care pretind ca au ei meciuri cumparate pe care le vand oamenilor. Legat de strategii, dupa parerea mea, orice ai juca, tot pe minus vei fi. Ori ca alegi martingale (in caz ca ai pierdut pariul de cota minim 2, dublezi miza), ori Fibonacci (aici sirul este mai complicat si greu de inteles chiar si pentru mine, daca doresti detalii, poti cauta pe google), ori ca joci all in pe cote mici (am avut un prieten care a plecat de la 25 de lei in cont si a ajuns in doua randuri la 45 de milioane si, evident, a scos banii cu tactica asta), ori ca joci un singur meci cu miza mai mare, ori ca joci ca mine (un bilet de 10 lei, unul de 5 lei si trei de 2 lei zilnic), tot pe minus vei fi. Asta e parerea mea pe care mi-am format-o in 6 ani in care am jucat aproape zilnic. Pentru mine este mai mult un hobby, o distractie, un motiv in plus pentru a viziona un meci. De castigat, castig cam 100 de bilete pe an (imi tin evidenta). Alte sfaturi nu am ce sa-ti dau, doar iti spun sa nu te limitezi doar la fotbal cand joci un bilet. Mai sunt si alte sporturi in care surprizele sunt mai putine: tenis, baschet, handbal, darts, snooker. In fine, ce sa-ti zic, bafta.
Exista mafia pariurilor, in Italia au fost sanctionate cluburile de acolo din aceasta cauza. Juventus a fost cel mai grav avariata, a fost retorgradata dupa ce au fost deschise dosare pentru meciuri trucate si titlurile castigate in acele 2 sezoane au fost retrase. Au castigat renumele de ''Batrana Hoata'' dupa aceste episoade.