Pai,Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Cafe Pink
Cafenea: Cafe Pink
Si-am zarit lumina roz de la capatul tunelului, oaza a specimenelor de cartier cu euroi si femele adiacente, Cafe Pink de pe Bulevardul Decebal, un mic Dorobanti in devenire...
citeste tot articolul|29 Aprilie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Silence cafe
Bar: Silence cafe
Din categoria "baruri studentesti" ne-am oprit de data asta in Silence cafe. Desi aproape de Piata Romana, cafeneaua/ceainarie n-are preturi care sa se ridice la pretentiile zonei, ba chiar...
citeste tot articolul|21 Aprilie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: City Blues
Bar: City Blues
Citeam ca atunci cand nu canta in trupa Vama, Eugen Caminschi si Dan Opris sunt in carciuma lor proaspat deschisa de pe Gabroveni. Or eu imi imaginez ca cei doi...
citeste tot articolul|16 Aprilie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Coffee & lounge: HasHas
Coffee & lounge: HasHas
De vreo doua saptamani s-a deschis pe Vasile Lascar la nr. 24, langa Frogs si Mica Burghezie, un bar-cafenea de tip lounge, pe 3 niveluri, HasHas pe numele sau,...
citeste tot articolul|09 Aprilie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Pub: Bordello's
Pub: Bordello's
Tocmai cand credeam ca centrul vechi se prabuseste sub greutatea atator litri de bere, iata ca a aparut un nou bar. Maricel, branduit cu Guinness inca de la intrare -...
citeste tot articolul|08 Aprilie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa&club: Clubul Taranului Roman
Terasa&club: Clubul Taranului Roman
Muzeul Taranului Roman este unul dintre cele mai apreciate si mai active muzee de la noi: viu, colorat si, de ce nu, un loc cool, cu o istorie interesanta...
citeste tot articolul|26 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar, The Little Bar
Bar, The Little Bar
The Little Bar este, precum il arata si numele, un prichindel de bar deschis nu demult pe strada Smardan (va inchipuiati ca mai incape vreun bar nou pe acolo?), la...
citeste tot articolul|19 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bruno, wine & coffee bar & shop
Bruno, wine & coffee bar & shop
Bruno, recent deschis in Centrul Vechi, pe strada Covaci la numarul 3, e un mic local dragut tip wine bar (si coffee, zic ei). Am fost acolo...
citeste tot articolul|17 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Oktoberfest
Bar: Oktoberfest
Ploua torential intr-una din zilele trecute si in drumul meu dinspre Universitate spre casa mi-am zis ca n-ar strica sa ma adapostesc intr-un bar din Lipscani. Cele mai importante baruri...
citeste tot articolul|13 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: SubBufet
Bar: SubBufet
S-a redeschis deBufet, insa nu asa cum il stiam, ca terasa, ci intr-un spatiu inchis, aflat in subsolul Galeriei Una, drept care acum poarta numele subBufet (dar pastreaza...
citeste tot articolul|10 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Carré Restaurant & Pub, recent deschis la Piata Virgiliu
Carré Restaurant & Pub, recent deschis la Piata Virgiliu
Pe Bd. Dinicu Golescu, la capatul dinspre Piata Virgiliu, s-a deschis recent un local cu un aer foarte select, Carré Restaurant & Pub. Casa veche boiereasca, cu etaj si...
citeste tot articolul|04 Martie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Pub: The Dubliner
Pub: The Dubliner
The Dubliner este... The Dubliner. Si ca atare se intampla unele lucruri care ar putea sa se intample doar intr-un irish pub care indrazneste sa faca referire la celebra capitala...
citeste tot articolul|20 Februarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
Cafeneaua Bla Bla face parte din grupul de baruri mai mult sau mai putin studentesti din zona de pe langa ASE (de pe Caderea Bastiliei pana pe Constantin Daniel ),...
citeste tot articolul|10 Februarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Upstairs
Restaurant: Upstairs
Upstairs s-a inchis si in locul lui s-a deschis Yucca Piano Bar & Restaurant Upstairs are o locatie cel putin ciudata - intr-o cladire de birouri (de fapt...
citeste tot articolul|04 Februarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: The Jack's
Bar: The Jack's
Daca iti place sa te plimbi printre stradutele dintre Romana si Universitate, sau nevoia te impinge sa-ti faci veacul prin zona, atunci ar trebui sa stii de The Jack's...
citeste tot articolul|03 Februarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Cafe DeKO
Bar: Cafe DeKO
Daca sunteti un fan al show-urilor de stand-up comedy din Cafe DeKO trebuie sa stiti ca nu ii mai gasiti in cladirea TNB. Cafe DeKO s - a mutat cu...
citeste tot articolul|22 Ianuarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Blues, jazz si coniac vechi: XO Cafe
Blues, jazz si coniac vechi: XO Cafe
XO piano cafe e ca o Cenusareasa, ne spune l'hotesse in timp ce ne conduce la subsolul Centrului Tinerimea Romana; ziua e cafenea, iar seara se transforma in... ce...
citeste tot articolul|13 Ianuarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Nigeria, un restaurant de tot rasul
Nigeria, un restaurant de tot rasul
Intors dintr-o vacanta plina de delicii culinare de tot soiul (inclusiv africane), metropotamul a vrut sa dedice prima vizita pe anul asta restaurantului Nigeria, plin de promisiuni gastronomice iuti...
citeste tot articolul|07 Ianuarie 2009
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: The Absinth
Bar: The Absinth
Acum o saptamana, infrigurati de la Festivalul Luminii si in cautare de oaza primitoare, am scanat zona cu Urbee si am vazut... Zana verde. La vreo 10 minute de...
citeste tot articolul|16 Decembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar rock: La Pirati, la foisor
Bar rock: La Pirati, la foisor
Vineri seara am primit o invitatie la bere cu ocazia lansarii " La Pirati ", noul bar cu rezonante de Vama Veche de langa Foisorul de Foc. Invitatia am onorat-o...
citeste tot articolul|03 Decembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Club: Walhalla, original medieval pub
Club: Walhalla, original medieval pub
But then the Roman Empire fell like this- "oh ***". And we went into what the historians called the Stupid Fucker period. Then there was the dark Ages. " I...
citeste tot articolul|21 Noiembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Club: Gaia
Club: Gaia
Gaia face parte dintre cluburile numite de fite. De ce? Pentru ca apar mereu povesti cu X vedeta care si-a petrecut noaptea acolo, impreuna cu o alta Y vedeta, pentru...
citeste tot articolul|28 Octombrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar&Cafenea: Plach - Friends & Coffee
Bar&Cafenea: Plach - Friends & Coffee
De Plach - Friends & Coffee am tot auzit de la prieteni si toti vorbeau numai de bine, asa ca astazi, pentru ca tot eram prin zona si...
citeste tot articolul|21 Octombrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Melly's Cafe
Cafenea: Melly's Cafe
Orasul nu duce lipsa de cafenele. Unele sunt mai reusite, altele nu. Unele reusesc sa te impresioneze si ajung printre locurile "de suflet", altele sunt bine plasate. Melly's Cafe este...
citeste tot articolul|03 Octombrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Club: Acolo
Club: Acolo
Stiam ca s-a deschis relativ recent clubul Acolo, in locul unde pana acum vreun an fusese Downstairs, urmat apoi de Clocks. Primul nu imi placuse niciodata prea...
citeste tot articolul|30 Septembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafe-bar: Orient Cafe din pasajul Vilacrosse
Cafe-bar: Orient Cafe din pasajul Vilacrosse
Nu stiu cum de pasajul Vilacrosse a atras atata orient in U-ul sau murdar si decrepit, dar cu siguranta pitoresc. Pe o latura e Pekin -ul, restaurant chinezesc, flancat de...
citeste tot articolul|26 Septembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Nou in Bucuresti: Control
Nou in Bucuresti: Control
Noaptea de vineri a fost plina petreceri. In paralele cu deschiderea clubului Mash-up si cu petrecerea piratilor din Avast a avut loc si...
citeste tot articolul|20 Septembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Piranha
Bar: Piranha
Nu stim cum ne-a scapat, desi studentia metropotamilor s-a intersectat de nenumarate ori cu barul unde, acum ceva timp, chiar puteai gasi pesti piranha. Asa ca aseara am revizitat acea...
citeste tot articolul|13 Septembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Ideea Cafe
Cafenea: Ideea Cafe
Ni s-a parut o idee buna astazi sa mergem in Ideea Coffe and Lounge. O gluma previzibila, I know, dar look-ul in sine al cafenelei nu era previzibil. Aceasta...
citeste tot articolul|09 Septembrie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: Baraka
Terasa: Baraka
O terasa care este acuzata des ca ar fi too cool for school si unde nu merita sa mergi, ca e plin de fite. Ok, daca Baraka se afla in...
citeste tot articolul|24 August 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - S-a deschis terasa de la Museo
S-a deschis terasa de la Museo
Intotdeauna mi-am dorit ca soseaua Kiseleff sa fie un fel de Champs Elysees sau macar un Unter den Linden, plina de bistro-uri si terase umbroase, gradini si liniste. Din pacate,...
citeste tot articolul|23 August 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Cube Cafe
Cafenea: Cube Cafe
Cubul a fost un film foarte ciudat. Cred ca poti sa fi de acord cu mine in privinta asta. Cube Cafe insa nu este deloc ciudat si nici nu te...
citeste tot articolul|19 August 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: Trestiana de la Izvor
Terasa: Trestiana de la Izvor
Ne macina o dilema. Daca e in buricul targului, insa arata ca o bomba, se poate spune ca e terasa de cartier? De cartier Izvor si picior de plai parlamentar?
citeste tot articolul|12 August 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: Nirvana din fundul curtii, in Vilacrosse pe dreapta
Terasa: Nirvana din fundul curtii, in Vilacrosse pe dreapta
...sau pe stanga, depinde de unde vii. Terasa despre care o sa va povestim azi este si nu este acolo, desfasurandu-si existenta iluzorie in spatele valului colorat al...
citeste tot articolul|29 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: CoraL
Terasa: CoraL
Asa cum deja stiam cu totii, Bucurestiul este un oras al discrepantelor. Exista lucruri care sa confirme acest lucru la tot pasul. Terasa CoraL...
citeste tot articolul|25 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa Shogun
Terasa Shogun
Dupa o plimbare prin parcul Moghioros, am ajuns fata in fata cu terasa Shogun si am zis de ce nu? - arata destul de...
citeste tot articolul|18 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: High Life
Restaurant: High Life
Dupa o plimbare la apus pe strasse, fiind in cautare de oaza cu liniste si terasa, am esuat la High Life, in casuta mititica de la piciorul extraplat al...
citeste tot articolul|16 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Atelier Montmartre
Cafenea: Atelier Montmartre
Daca as locui langa Cafe Atelier Montmartre, cred ca m-as duce zilnic acolo. Nu-mi explic foarte bine impresia atat de buna lasata, pentru ca am si obiectii (evident :-),...
citeste tot articolul|15 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant Embassy
Restaurant Embassy
In Piata Lahovari s-a deschis un nou loc unde toti yuppies pot sa se intalneasca, sa manance ceva usor si sa bea un cocktail de fructe. Embassy este un loc...
citeste tot articolul|09 Iulie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Pub: Raymond's Pub
Pub: Raymond's Pub
Acolo unde se tropaia vesel la karaoke in ceea ce s-a numit pana de curand Karola by N, acum se afla un Irish pub foarte misto: Raymond's ( whom everybody...
citeste tot articolul|24 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant, terasa, bar si altele: Old School de la Preoteasa
Restaurant, terasa, bar si altele: Old School de la Preoteasa
Cine nu stie de terasa Old School de acolo unde Opera si Casa Studentilor se intalnesc... fund in fund? De fapt sa reformulam: va mai aduceti aminte de vremea cand...
citeste tot articolul|18 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Blu`zz
Bar: Blu`zz
Exista multe metode prin care poti transforma un bar anost intr-un bar cool. Poti sa il faci sa para interesant prin design, prin muzica, prin oamenii pe care reusesti sa...
citeste tot articolul|17 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Locul saptamanii: Baneasa Shopping City
Locul saptamanii: Baneasa Shopping City
Noua Mecca a bucurestenilor s-a mutat la Baneasa Shopping City, pentru ca orasul s-a dovedit neincapator pentru spiritul nostru cel comercial. Si pentru ca orasul s-a dovedit cam mic,...
citeste tot articolul|16 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa sezoniera: Sacha Cafe
Terasa sezoniera: Sacha Cafe
Pe cand haladuiam dinspre Arcul de Triumf fara tinta precisa, am gasit la un colt de strada o terasa ca o insula in mijlocul traficului cam aglomerat de pe Maresal...
citeste tot articolul|13 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Dharma
Bar: Dharma
Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi tresalta inima de bucurie cand vad ca Centrul Vechi se umple de baruri, cluburi si magazine. Smardanul, asa plin de terase cum...
citeste tot articolul|03 Iunie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Interbelic pe Selari
Bar: Interbelic pe Selari
Unul din cele mai ciudate si napastuite de soarta locuri din Centrul Vechi era... este stradela, intrarea sau stramtoarea Selari, bucatica de gang care face legatura intre Lipscani si Blanari...
citeste tot articolul|27 Mai 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Switch
Restaurant: Switch
Locul ce era ocupat pana nu demult de Asimo este acum Switch, un mini-restaurant cu o locatie de invidiat. Zic bine plasat nu pentru sta fix langa niste schele...
citeste tot articolul|26 Mai 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Pub a la grecque: City Pride
Pub a la grecque: City Pride
Pe locul fostului " bar ONT ", unde generatii intregi de vajnici chiulangii isi petrecerau lungi si fructoase seminarii, se afla de destula vreme un pub... a la grecque, City...
citeste tot articolul|23 Mai 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Museo, noua cafenea de la muzeu
Museo, noua cafenea de la muzeu
Poti sa spui ca ai fost la "vernisajul" unei cafenele? Da, daca acea cafenea este intr-un muzeu. Daca ea se mai numeste si Museo si daca este by BarKa,...
citeste tot articolul|19 Aprilie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Mancare la Argentin
Mancare la Argentin
Prima data cand am trecut pe acolo am crezut ca visez. Locul boemilor de prin toate colturile Bucurestilor a deschis un fel de fast-food. Fast in sensul ca primesti mancarea...
citeste tot articolul|16 Aprilie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Lounge, Funky lounge
Lounge, Funky lounge
De nici o saptamana s-a deschis pe bulevardul Decebal Funky Lounge, un loc ce poate fi privit ca o cafenea, ca un cocktail bar sau ca un restaurant. Pe...
citeste tot articolul|15 Aprilie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Iron City
Bar: Iron City
Nu stiu ce va sugereaza voua numele Iron City, dar mie imi produce imagini destul de apocaliptice. Vad porti mari de orase ferecate cu drugi de fier, creneluri de oras...
citeste tot articolul|04 Aprilie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Pub, Irish pub: Molly's
Pub, Irish pub: Molly's
S-a deschis de curand numarul 3 din seria 'originala' Irish Pubs - dupa Harp si Dubliner, care erau deja ca la ele acasa in peisaj, a aparut si miss...
citeste tot articolul|28 Martie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: La prieteni
Bar: La prieteni
In Curtea Sticlarilor se inghesuie trei baruri, toate dragute si cu avantajul mare ca "daca nu gasim loc la unul, incercam la altul". Prin multe intelegem trei, dar tinand cont...
citeste tot articolul|25 Martie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Fabrica
Bar: Fabrica
In caz ca va intrebati daca nu cumva barul despre care vorbim este acelasi cu clubul unde se tot tin concerte faine de cateva luni incoace, ei bine asa e...
citeste tot articolul|21 Martie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Aquarium
Bar: Aquarium
Azi ne-am decis sa scriem despre un bar micut, dar dragut si foarte potrivit daca ai chef sa bei o cafea, sa citesti ceva, sa-ti faci o tema sau pur...
citeste tot articolul|11 Martie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar, London Bar
Bar, London Bar
In bar, London Bar, ma asteptam sa gasesc un English pub elegant cu un Bond, James Bond vrajind o blonda la bar. Da, sunt o victima voluntara a sterotipurilor...
citeste tot articolul|04 Martie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Offside
Bar: Offside
Asa cum pasarile migreaza spre tarile calde, si microbistii trebuie sa migreze undeva in perioada campionatului. Bautoarele de apa plata cu lamaie devin neimportante, prezenta lor trece neobservata in comparatie...
citeste tot articolul|29 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Rock bar: Heaven & Hell (ex-Hard & Heavy)
Rock bar: Heaven & Hell (ex-Hard & Heavy)
Fostul Hard & Heavy, actualul Heaven and Hell sau atemporalul generic haşenhaş ( H & H ) este unul din putinele locuri cu adevarat rock de prin Bucuresti. Intre connoisseurs...
citeste tot articolul|26 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - English pub: Wellingtons
English pub: Wellingtons
Prima oara am citit despre Wellingtons in Expat Life. Comunitatea brit & oirish fremata de fericire ca mai are un pub unde sa se faca ranga ca acasa. Ba chiar...
citeste tot articolul|20 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Seara de chill out in Opium, bar & club
Seara de chill out in Opium, bar & club
Aseara era o seara rece de decembrie, care contrazicea din toti fulgii regula nescrisa a incalzirii globale cum ca in februarie ar trebui deja sa fie primavara. Rataceam prin crivat,...
citeste tot articolul|16 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant (pub): Red Lion
Restaurant (pub): Red Lion
Nu Red Bull. Nu Red Alert. Nici macar Red Light District. Red Lion! Este o combinatie simplista intre un pub irlandez si o pizzerie italieneasca, imbinand doua lumi cu succes...
citeste tot articolul|15 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant (si club... si bar): Sailor's
Restaurant (si club... si bar): Sailor's
Cand am fost prima oara la Sailor's dupa ce s-a re... novat inventat, era duminica la pranz. - Buna ziua, as vrea sa mananc, zic. - Da, sigur, buna ziua,...
citeste tot articolul|06 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Persia
Restaurant: Persia
Pentru cei in cautarea unui meniu ceva mai interesant decat un snitel si ceva cartofi...
citeste tot articolul|01 Februarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: La gara'n pub
Bar: La gara'n pub
La gara'n pub este un adevarat iceberg: are o incapere mica la suprafata si trei destul de mari pe dedesubt. Cu toate ca este asezat exact la intrarea in complexul...
citeste tot articolul|22 Ianuarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Hard Rock Cafe - the Legendary American experience
Hard Rock Cafe - the Legendary American experience
Sub motto-ul Love all, serve all, pe care daca-l traducem ramanem cu "Clientul nostru, stapanul nostru", cu diferenta ca varianta locala nu a fost inspirata din intelepciunea niciunui guru...
citeste tot articolul|21 Ianuarie 2008
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club
Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club
Vesti bune pentru petrecareti. Ieri seara, pe strada Visarion nr. 25, la nici 10 minute de mers pe jos din Romana, s-a mai deschis un club in care...
citeste tot articolul|22 Decembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: La 80, numai ca un pic altfel
Bar: La 80, numai ca un pic altfel
La 80 o sa vezi si pestii din sticla ai buncii, si reclame mai vechi la Coca-Cola, si placute sau numere de strada de demult, si colectia Secolul XX pe...
citeste tot articolul|18 Decembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Blues Bar: Big Mamou
Blues Bar: Big Mamou
De pe vremea cand Big Mamou se inhama la placuta si nobila corvoada sa " promoveze stiluri de muzica vitregite, ba chiar hulite, in perioada comunista", au trecut vreo 13...
citeste tot articolul|14 Decembrie 2007
Bar: Freedom
In Bucuresti ploua incontinuu. Cu galeata, cu stropitoarea, cu furtunul, dar in orice caz ploua. Strazile din jurul pietei Rosetti erau mici mlastini, trotuarul folosit pe post de parcare...
citeste tot articolul|09 Decembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Club: Coyote Cafe
Club: Coyote Cafe
Coyote e genul de bar popular, unde majoritatea oamenilor tind sa se simta bine. Nu are fite, nu are mari pretentii, nu e underground, nu e axat pe vreun anumit...
citeste tot articolul|04 Decembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
Un nou Irish pub: O'Hara din Centrul vechi
De vreo 2 saptamani, pe strada Franceza falfaie un tucan. Stiti, pasarea aceea cu ciocul de 2 ori mai mare decat ea, care traieste in zonele tropicale. Daca o urmaresti...
citeste tot articolul|30 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - The Loft - La Mansarda lui Jumbo
The Loft - La Mansarda lui Jumbo
In sfarsit! In sfarsit un club pentru ascultatorii muzicii alternative. Pe strada Berzei, la numarul 20, aproape vis-a-vis de Stuf Vama Veche exista o casa moderna. Urcati la etajul doi,...
citeste tot articolul|27 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Derby
Restaurant: Derby
Probabil multi dintre voi circula prin zona Eroilor. Din autobuz/troleu se vede la coltul dinspre Cotroceni al parcului o cladire galbena interesanta, cu un etaj si cu vitralii. Este...
citeste tot articolul|15 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - 3 in 1: O seara la La Scena. Cina, teatru si supeu
3 in 1: O seara la La Scena. Cina, teatru si supeu
La Scena e chiar mai mult decat 3 in 1 - este cafenea, bar, lounge, bistro, terasa vara si teatru in pod tot timpul. Casuta de pe strada Mantuleasa,...
citeste tot articolul|13 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Expirat, acum cu un nou termen de garantie
Expirat, acum cu un nou termen de garantie
Trecand in revista cluburile care s-au intors din vacanta cu imbunatatiri, renovari si fete noi, ne-am oprit la Expirat, pe unde noi am mai trecut, dar asupra caruia aveam...
citeste tot articolul|08 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafe Hazard - Rock bar
Cafe Hazard - Rock bar
Cluburile cu specific rock din Bucuresti au evoluat am putea spune in ultimii 2-3 ani, ca spatiu si ca imagine. Totusi cei care le frecventeaza isi amintesc cu nostalgie de...
citeste tot articolul|06 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Cinnamon Cafe
Bar: Cinnamon Cafe
Cinnamon inseamna scortisoara sau cafeniu deschis, iar de la un bar care poarta numele asta nu te poti astepta decat sa iti lase o aroma placuta sau sa iti inunde...
citeste tot articolul|02 Noiembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Petrecere "simetrica" in Session Club
Petrecere "simetrica" in Session Club
Vineri noapte - agitatie mare in zona Cotroceni. Vinovatii: Magda, Ryan Crosson (aka Berg Nixon), Atena si Herodot, care au strans in Session Club un numar foarte mare de amatori...
citeste tot articolul|29 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Chelsea
Restaurant: Chelsea
Chelsea is there for the taking. A rich area, food, women, gold. My men have come a long way for this. I say we take Chelsea now!
citeste tot articolul|24 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Iki Caffe
Cafenea: Iki Caffe
In spatele pietei Amzei se intinde strada Mendeleev, plina de atractii luminoase si sclipitoare: Hippie Hippie Shake, un sex shop, DownTown, Rooms si, am descoperit, mai nou,...
citeste tot articolul|16 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
Nou in Bucuresti: Astrodom, terasa de sub stele
Aseara s-a deschis o terasa sub stele. Poate o sa vi se para ca avem noi o obsesie stelara in ultima vreme, dar daca-i Astrodom, cum sa privesti soarele?
citeste tot articolul|12 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Newton Bar, coffees&cocktails
Bar: Newton Bar, coffees&cocktails
Newton Bar este locul potrivit pentru toti cei care cauta insetati pagina de cocktail-uri din meniu si dau de vodca+suc de portocale, rum+cola si cam atat. Ah, scuze am uitat...
citeste tot articolul|05 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa - bar: La Conac
Terasa - bar: La Conac
Terasele ieftine, curate si nepretentioase sunt atat de rare in Bucuresti, incat cand mai dai de cate una iti vine s-o pastrezi in portofel ca pe poza unui vechi prieten...
citeste tot articolul|02 Octombrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Exquisite
Cafenea: Exquisite
Exquisite. Mai sa fie, asa nume la superlativ, probabil ca si preturile sunt tot la superlativ. Insa buzunarele noastre nu au avut de suferit prea mult in urma unei...
citeste tot articolul|28 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Picasso
Cafenea: Picasso
"Arta reprezinta eliminarea a orice e nenecesar ", spunea Picasso. Pe acest principiu se prezinta si cafeneaua Picasso, de la coltul Strazii Franceze cu Calea Victoriei. Nimic nenecesar...
citeste tot articolul|25 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Dante Cafe
Cafenea: Dante Cafe
Stiam de cafeneaua asta de mai de mult, insa intotdeauna am avut unele retineri sa intru deoarece numele lui Dante nu pot sa-l asociez cu altceva decat cu prima parte...
citeste tot articolul|21 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Cafenea: Yamaha Caffee
Cafenea: Yamaha Caffee
Nu planuisem nimic. Eram in trecere pe Splaiul Independentei cand am dat cu ochii de o cafenea. Numele, Yamaha Caffe e, mi s-a parut cam ciudat...
citeste tot articolul|18 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Session Opening Party - in&out
Session Opening Party - in&out
Sambata noapte am fost invitati la Session Opening Party. Am onorat invitatia cu destul de mult entuziasm, trecuse ceva vreme de cand nu am mai avut o noapte de clubbing...
citeste tot articolul|16 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Locul saptamanii - Preoteasa, casa de cultura a studentilor
Locul saptamanii - Preoteasa, casa de cultura a studentilor
Preoteasa, Casa de Cultura a Studentilor, implineste 70 de ani, dar nu-i arata si se comporta ca in anii studentiei, stand in continuare in umbra Operei, pe Calea Plevnei...
citeste tot articolul|03 Septembrie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Ceva nou in Bucuresti: S.A.L.T. Pub
Ceva nou in Bucuresti: S.A.L.T. Pub
Blanarii s-au imbogatit cu o noua carciuma. La coltul cu intrarea Selari, deasupra unor galerii de arta si carte, in diagonala fata de Club A si pe langa Argentin,...
citeste tot articolul|30 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: Friends
Terasa: Friends
Vizitez in mod constant, de cel putin 3-4 ori pe saptamana, cartierul Militari (aka cartierul Minunat) cunoscut mai ales pentru "obiective turistice" de genul: CORA Militari, Sir, Bingo-BGS, liceul T.V.(Tudor...
citeste tot articolul|22 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: deBUFET
Terasa: deBUFET
De terasa deBUFET probabil ca ati tot auzit si ati si fost pe acolo la un moment dat. Nu?! Atunci poate ati fost pe terasa UNA, amenajata in curtea...
citeste tot articolul|14 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar: Mes Amis
Bar: Mes Amis
Sunt locuri greu de definit. E un loc boem sau e o bomba? E o legenda a Bucurestiului sau e din categoria "mai bine nu intrati aici"? Despre Mes Amis...
citeste tot articolul|10 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Terasa: Propaganda
Terasa: Propaganda
La stiri au anuntat ca vin ploile. Deci, vesti cam proaste pentru cei pasionati de consumul berii reci sau al altor bauturi racoritoare in aer liber, pe terase. Oricum, daca...
citeste tot articolul|07 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Gara Lipscani
Restaurant: Gara Lipscani
Ca in bancurile cu radio Erevan, Gara Lipscani nu e nici gara, nici direct pe Lipscani si nu e nici chiar restaurant. Este mai degraba un bufet de gara provinciala...
citeste tot articolul|03 August 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - "Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip
"Plub": Tipsy, unde iti vine greu sa lasi un tip
Un loc care aduce amintiri placute multora, cu nopti pierdute impreuna cu prietenii, asa ni se recomanda. Am zis sa profitam si sa ne facem si noi rost de astfel...
citeste tot articolul|31 Iulie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Club, pub & terasa - The Jack Bar & Rock
Club, pub & terasa - The Jack Bar & Rock
Her Deuce was wild, but my Ace was high I should have known from the tattoo on her left leg And the garter on her right she'd have the card...
citeste tot articolul|27 Iulie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Bar & Club: Revenge
Bar & Club: Revenge
Revenge is sweeter far than flowing honey zicea Homer (nu in engleza, e adevarat, dar trebuia sa gasim o rima). Ce-ti inspira un club numit Razbunarea? Revenge n-are un nume...
citeste tot articolul|24 Iulie 2007
Cronici Baruri din Bucuresti, Romania - Restaurant: Strada de Vara (Silver)
Restaurant: Strada de Vara (Silver)
Coplesiti de cultura si agasati de monstrii de fier care scormonesc in pantecele centrului istoric, unde sa fugim sa mancam si noi ceva decat pe Strada de Vara. Restaurantul botezat...
citeste tot articolul|20 Iulie 2007
401 - 500 din 531 cronici
Citeste si
Vadoo Chill Fest 2019 începe pe 22 august
Vadoo Chill Fest 2019 începe pe 22 august
IDEO IDEIS 2019 începe pe 6 august
IDEO IDEIS 2019 începe pe 6 august
"Unzip your mind" reunește arhitectura, ingineria și neconvenționalul, într-o expoziție unică la Qreator by IQOS (P)
"Unzip your mind" reunește arhitectura, ingineria și neconvenționalul, într-o expoziție unică la Qreator by IQOS (P)
Tabăra care formează viitorii olimpici la matematică are loc la Câmpulung Muscel
Tabăra care formează viitorii olimpici la matematică are loc la Câmpulung Muscel
Epic Talk 2019 - cel mai important eveniment de promovare a sanatatii relationale va avea loc la Bucuresti
Epic Talk 2019 - cel mai important eveniment de promovare a sanatatii relationale va avea loc la Bucuresti
Hip-Hop efervescent și tradițiile autentic populare la scena Red Bull de la Summer Well 2019
Hip-Hop efervescent și tradițiile autentic populare la scena Red Bull de la Summer Well 2019
EVENIMENTE PROMOVATE PE METROPOTAM
LOCURI PROMOVATE PE METROPOTAM
d'ale zilei...
Ai spirit civic?
Hm?
Asa... un deget pe fund...
As face tot timpul petitii, proteste si campanii. E inadmisibil ce se intampla
Prefer sa merg pe burta - tacticile guerilla sunt mai bune.
Sunt doar un cetatean cu 7 ani de-acasa. Nu sunt pro-activ.
|Rezultate|Alte sondaje
Descopera
snowflakesnowflakea vazutVan Helsing (2004)
snowflakesnowflakevrea sa vadaOnce Upon a Time in Hollywood (2019)
snowflakesnowflakea vazutWanted (2008)
snowflakesnowflakea vazutCasa de langa lac (The Lake House) (2006)
snowflakesnowflakea vazut si i-a placutNarcos (2015)
snowflakesnowflakea vazutOz the Great and Powerful (2013)
max.
M-ai pierdut la "Cafe Pink"... cafe nu e cuvant romanesc, dar orice roman l-ar intelege, insa pink NU AR INTELEGE NIMENI CARE NU STIE ENGLEZA, iar cine stie engleza AR CONSIDERA CA E O CAFENEA PENTRU FEMEI (pink = roz) NICI PE DEPARTE SPECIFIC ROMANESC
iar si mai rau, spui "daca e cafenea" deci nici macar nu ai citit intrebarea, a spus SUS SI TARE "BAR"
ce as alege eu: "la Tuica Vesela"
sau "la Vinul Ghiurghiuliu"... ai si melodie exacta pentru asta:
(Maria Tanase - Bun e vinul ghiurghiuliu)
https://www.youtube.com/watch?v=othweNcwkmA
Eu am spus nume de cafenele/baruri din Romania. Deci.
NU, IMI PARE RAU
TU AI SPUS NEGRU PE ALB CA **NU** STII SA CITESTI!
intrebarea era:
"ce nume potrivit ar avea un bar unde se servesc băuturi dar si mâncăruri cu specific românesc"
nu a intrebat nimeni de cafenele/baruri in Romania... SORRY!
Eu mi.am facut treaba raspunzand. Daca te deranjeaza atat de tare raspunsul da raport.Multumesc o zic buna
Nu fac rapoarte decat daca e chiar rau
si nici nu ma deranjeaza cinestiece
doar ti-am atras atentia
insa uneori sunt cam galagios ~~~~
Ok cati ani ai?
Informatii neautorizate
Hai ma
Imi pare rau, dar doar James Tiberius Kirk din Star Trek the Original Series poate sa autorizeze
chiar daca dupa aia a devenit "Big Giant Head"
https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Giant_Head