| Dixy198 a întrebat:

Cine stie unde pot sa ma angajez ca ospatarita(in Slatina), am 13 ani si am mare urgenta de bani si tot ce pot face este sa fiu ospatarita undeva...da nu intr-un club, doar intr-o cafenea ceva.
Daca stiti va rog frumos spuneti-mi si mie, am nevoie de bani.
Funda pentru cel mai bun raspuns!
Multumesc pentru ajutor! happy.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te poti angaja legal la 13 ani, doar de la 16 ani sau de la 15 ani cu acordul parintilor. Angajatorul care face angajarea fara respectarea limitei de varsta risca inchisoarea, conform Codului muncii, republicat in 2011, citez:
"ART.265.(1) Încadrarea în muncã a minorilor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstã sau folosirea acestora pentru prestarea unor activitãţi cu încãlcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncã al minorilor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la 3 ani." Numai bine!

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Nu poti, cine te vede il reclama pe propietar la politie, pentru abuz de minori, incearca la vecini : matur curte pentru x lei, etc sau daca gasesti o familie mai bogata te angajezi ca bona / ingrijitoare in casa,

| agnessme a răspuns:

Daca nu ai gasit inca un job perfect.......mai ai o sansa! copiaza linkul http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa, FREE time. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA! ASTA E SANSA TA! vei fi ghidat pas cu pas. cauta dovezi pe youtube