Pai depinde ce faci reglare frane 2.5 lei (ieftin) Sa pui petice 3 lei (cu tot cu munca ta ) si cam atat iti spun pentru ca nu ma pricep la biciclete daca vrei sa-ti zic mai multe preturi contacteaza-ma la ilie. mihai34
P.S. daca faci asa cum zic eu iti scoti bani pe o zi de buzunar eu tot 13 ani am
Iti multumesc frumos pentru incurajare Esti de treaba
Te admir pentru ca esti singurul care mi-a dat ceva preturi. O sa te contactez, salut.
Ms Ms :X
Ti-am dat funda pentru cu o meriti. Ajuta si pe altii, cum ma-i ajutat si pe mine. Numai bine, si succes in continuare pe TPU. O seara placuta!
Pai depinde ce faci reglare frane 2.5 lei (ieftin) Sa pui petice 3 lei (cu tot cu munca ta ) si cam atat iti spun pentru ca nu ma pricep la biciclete daca vrei sa-ti zic mai multe preturi contacteaza-ma la ilie. mihai34
P.S. daca faci asa cum zic eu iti scoti bani pe o zi de buzunar eu tot 13 ani am
Poate ca altii ar da... Decat sa dai 10 lei pe o camera noua, dai de 4 ori mai putin.
Dar, poate cineva sa imi spuna cam intre ce sume de bani, va rog?
Nu da banii pe apa sambetei. Nimeni nu o sa vina, si o sa te lasa pe tine sa le faci bicicletele, la varsta ta. Chiar daca stii, nimeni nu te va crede!
Pana acum, am avut foarte multe cazuri, in care sa vina copii si oameni la mine sa le repar bicicletele.
Asa ca nu te baga!
Si eu am tot 13 ani si dupa parerea mea varsta nu conteaza daca te pricepi. Daca ai uneltele necesare, si te pricepi ce mai astepti? Suma o alegi tu, desigur, cam cat crezi ca ar merita.De exemplu daca vrei sa strangi o suma de bani, pentru a spala ceri o suma, a repara alta suma, etc... pentru a strange suma dorita.Multa bafta
Porcar întreabă: