| GrepolisKing a întrebat:

Buna TPU
Cum pot face rost de niste bani?
Am 14 ani
P.s. fara imprumuturi
Fundita

11 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Lolstraight face copilu are 14 ani cum ii puteti spune ''du-te la munca''. Frate fi atent daca ai niste bani investeste-i in ceva. Din bani se fac bani sa stii si tu. eu m-am apucat de combinatii cu playstation 2. Vand console jocuri accesorii etc. si vad ca merge trebuie bine. Deci sfatul meu: fa rost de niste bani si investeste-i intr-un domeniu profitabil si in care ai ceva cunostinte despre lucrurile in care doresti sa bagi bani. Bafta!

| Kosmin19 a răspuns:

Du-te la muncahappy

| alextotal a răspuns:

Salut. Poti sa te duci la o firma de pizza si sa te angajezi sa imparti pliante. Unde am fost eu au zis ca primesc de la 14 ani.

| DarkGirl92 a răspuns:

Poti sa-ti ajuti parintii la treburi contra-cost. Poti instalata windows-uri daca te pricepi.winking

| se7en_7921 a răspuns:

Banii se fac prin munca. Eu pe la 14 ani faceam filme pe DVD contra cost. 5 lei un DVD, sau muzica mp3 pe CD, la fel. Daca este zapada pe la tine mergi pe la case si intreba-i pe oameni daca nu trebuie curatat trotuarul, bineinteles contra cost. Banii se fac prin munca. O seara frumoasa.

| cristiiiiiii a răspuns (pentru se7en_7921):

Fi serios omule cand faceai dvd-uri cu filme in 2001? Cine mai cumpara acum filme pe dvd sau muzica pe Cd? Da ma rog cine stie cand si cui le vindeai tu...

| se7en_7921 a răspuns (pentru cristiiiiiii):

Sunt foarte serios. Si azi mai vand filme si muzica, nu toti sunt cu de astea. Mai sunt persoane de varsta a doua care nu sunt asa destepti ca tine.winking

| Stefy_Stefana_1993 a răspuns:

Poti sa le ceri parintilorhappy in schimbul unor servicii cum ar fi sa duci gunoiul speli vase etc

| cristina8778 a răspuns:

Sunt un creditor privat, am să acord împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rata scăzută și la prețuri accesibile, interes 2%..Contactati-ne pentru urmărirea up de prelucrare a împrumutului și de transfer în termen de 48 de ore;
EMAIL CHIAR ACUM LA: barryhonestloancompany0147@gmail.com