| biscuiticulapte a întrebat:

Buna TPUhappy! Cum pot sa economisesc niste banuti?laughing

Răspuns Câştigător
| carmen_4289 a răspuns:

Pai fa la fel ca mine:ia-ti o cutiuta pentru banuti...si daca mama iti da 10 lei de buzunar pui 5 in cutiuta si tot asa... dupa aceea ii cam greu sa nu-i cheltuiesti pe totilaughing

10 răspunsuri:
| Just4Joker a răspuns:

Cand incepe scoala poti economisii bani.
De exemplu, parintii imi dau 5lei/zii la scoala, dar eu nu-i cheltuiesc. ii economisesc timp de o luna sau doua, iar apoi imi iau un nou joc pentru xbox.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ii mai cheltui.

| Alexaaandraaa a răspuns:

Păi abținete de la unele lucrurii care nu îți sunt necesare și nu ai neapărată nevoie de ele. Succes la cât mai mulți bănuți laughing smug

| unangeaveccoeurcasse a răspuns:

Pai... ca sa econimisesti e simplu-fat doua pusculite-una pentru ceva maui mare-o vacanta un calculator ceva, si una mai mica de unde-ti poti lua cam la o luna carte ceva mai micut..la mine merge si am reusit sa-mi strand cam 13 milioane...

| ThatsMethod a răspuns:

Pai, pui niste banuti deoparte. Daca mai primesti banuti, mai ia din iei daca o sa-ti trebuiasca, si ceilalti pune-i deoparte

| claudia74 a răspuns:

Eu te invat sa castigi niste banuti moc5mags@yahoo.com

| biscuiticulapte explică:

Duster55
chiar nu am nevoie de parerile tale idioatelaughing

| allexx100 a răspuns:

Ii pui deoparte si nu mai umblii la ei sau ii spui mamei/tatalui/unui prieten sa ii ascunda de tine ca sa nu stii unde sunt big grin Asa nu vei mai putea sa-i cheltui

| lauricigaurici a răspuns:

Abtinete sa nu-i mai cheltui...ca si eu am facut la fel.

| monaancutza a răspuns:

Abtine-te sa nu-i mai cheltui