Eh, Cred ca sigura optiune este alocatia (in cazul tau), poti duce gunoiul vecinilor , te intelegi cu maicata, sa faci anumite chestii vara asta, contra unei sume de bani (activitatile si suma de bani stabilite de voi) De exemplu tu iti mentii camera curata, sau faci curatenie in toata casa, sau tunzi iarba sau vopsesti gardul, sunt multe chestii ce poti face si la sfarsitul verii iti da suma stabilita de voi.
In mod normal nu le poti vinde nicaieri decat cu o autorizatie.
Ceea ce poti sa faci este sa te duci pe la diverse tarabe care vand asa ceva si sa intrebi daca ii intereseaza sa achizitioneze spre vanzare.
Uite aici poti face bani http://www.probux.com/? r=ferybazatu
Dar ai nevoie de timp, chiar daca acum ti se pare teapa, mai incolo vei vedea
O si bani i scoti prin paypal, sau payza
Trebuie sa dai click-uri pe reclame in fiecare zi si apoi iti cumperi referali si tot asa pana cand o sa faci chiar si 10$ pe zi, sper sa incerci, ce poti pierde?
Nu vreau bani pe net Mi se pare o prostie, variante bune?
Eh, Cred ca sigura optiune este alocatia (in cazul tau), poti duce gunoiul vecinilor , te intelegi cu maicata, sa faci anumite chestii vara asta, contra unei sume de bani (activitatile si suma de bani stabilite de voi) De exemplu tu iti mentii camera curata, sau faci curatenie in toata casa, sau tunzi iarba sau vopsesti gardul, sunt multe chestii ce poti face si la sfarsitul verii iti da suma stabilita de voi.
Nu prea poti face bani la varsta asta, macar daca ti-ar da alocatia parintii...Nu strica banii de buzunar.
Bani de buzunar nu prea imi dau dar cand imi dau ii pastrez... Alte variante?
Nu prea poti face nimic la 12 ani...
Doar dac poti deveni reprezentat Avon sau Oriflame, dar totusi nu ai cum.
Vezi Aici http://boomz.cabanova.com/cum-fac-bani-simplu.html
Trebuie sa iti faci cont la ei...este foarte bun, vei fi multumit
Sper sa te ajute
Ar trebui să înţelegi că ai o vârsta la care nu poţi procura singură bani. Eşti la o vârstă la care nu poţi fi independentă, depinzi de părinţi.
Cu toţii avem nevoie de bani.