| antoniaidk a întrebat:

Buna TPU. Dacă am vrut sa închiriez intr-un salon un spațiu iar între timp m-am răzgândit deoarece nu rezonam cu doamna și ma aborda cu superioritate, m-am hotărât sa renunț, i-am dat garanția dar nu am semnat nimic și nu mi-am început activitatea.Mi-am amenajat totul dar când sa oficializez totul am zis ca nu e o idee buna.M-am gândit ca nu se întâmpla nimic dacă nu rezonam, dar am realizat ca mi-ar face viața amara.
In fine, doamna nu vrea sa mai îmi dea garanția, am ținut spațiul ocupat 2saptamani, iar spațiul era de aproape un an pe olx. Ce sa fac? E vina mea sau ar trebui sa îmi dea garanția inapoi?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia legatura cu un avocat care stie legea, aici nu stim si astepti degeaba.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim3248 a răspuns:

Garanția poate fi folosită de ea ca să aducă spațiul comercial la starea care era înainte să faci tu modificările.

| anonim3248 a răspuns:

Dacă ai dat doar garanția fără 1 lună de chirie e în avantajul tău că ai pierdut doar banii ăștia.

| nevermind1234 a răspuns:

Din punct de vedere legal nu te pot sfătui. Dar dacă ai ținut spațiul ocupat, indiferent ca nu avea pe altcineva interesat, se consideră ca ai folosit o proprietate privata si moral este sa plătești ceva. acum poate garanția depășește prețul pe doua săptămâni, e altceva.