| Francesca17 a întrebat:

TPU!
De cine va place mai Mult?
Selene Gomez sau Avril Lavigne?
Dau Fundaa :* :*!

Răspuns Câştigător
| AyLLin a răspuns:

Imi place selena best ever singer!

20 răspunsuri:
| LEO_8312 a răspuns:

Amandoua laughing

| sweetcat95 a răspuns:

Avril Lavigne^-^. Dupa parerea mea canta mult mai bine decat Selena. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Andarock a răspuns:

--> Selena Gomez este parca mai draguta si mai eleganta! happy

---> Numai bine! puppy dog eyes

| liladyna a răspuns:

Avril 4 eveer!happysi selena e ok

| Cracos a răspuns:

Imi place mai mult de Avril Lavigne

| Roxana_7837 a răspuns:

Personal imi plac amandoua dar totusi parca gasesc ceva mai fascinant in stilul Selenei Gomez.Insa sunt poze care ma fac sa o ador si pe Avril.
Uite:http://t3.gstatic.com/......tp?/images
Selena:http://t3.gstatic.com/......tp?/images
In concluzie Selena. Pupicei

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Selena Gomez

| Carrie a răspuns:

Avril Lavigne happy

| Narcis2007 a răspuns:

Avril...

| any3la a răspuns:

De Selena Gomez.Ecea mai tare.Stie sa si cante, dar sa si joace:Fundita?

| Player54 a răspuns:

Selena Gomez

| Alexoutza a răspuns:

I don't now! Sunt cam confuza...Sunt doua personalitati asa de diferite... Poate daca aveau cateva lucruri in comun! Dar totusi ele doua nu prea ma impresioneaza! Mi.au placut mult la inceput dar dupa mi.am dat seama ca mai bine schimb persoanele, mai exact vedetele.

| Dina_3228 a răspuns:

Selena happy

| DoK a răspuns:

Nu-mi place de nimeni.

Apache
| Apache a răspuns:

Avril e avril...

| kitty_7520 a răspuns:

Chestea e ca tu trebuie sa alegia sta fiecare alege cum si cei place dpinde 1 amdoua au stilu d emuzica diferite daca-ti place rockul ar fi de preferinta avril lavigne e o cantareata foarte cunoscuta are niste melodii reusite si a castigat foarte multe locuri insa la fel e si selena e cunoscuta in desene e in pas cu muzica la moda si ea e foarte cunoscuta tot ce trebuie sa alegi aici e stilu de muzica careti place sau preferata tha poti asckulta am bele sunt la fel de frumoase ...si bune in muzica deci asculta ce simpti si ce-ti place tongue:*e alegerea ta:*

| Scherimuvi a răspuns:

Selena Gomez

| HermioneLove a răspuns:

E foarte greu de ales din moment ce amandoua sunt doua vedete extraordianar de talentate si se numara printre vedetele mele preferate! mai sunt si Demi Lovato, Rihanna, Zendaya Coleman, Antonia si multi altii...dar pot spune ca Selena si Avril sunt cele mai bune dintre toate! mi-a luat mult sa decid care imi place mai mult dar parca o prefer mai mult pe...SELENA GOMEZ! adica este un pic mai frumos si mai eleganta are melodii mai cool si mai vioaie decat Avril.dar eu le ador pe amandoua nespus de mult! in concluzie Selly si Avril sunt vedetele mele preferate dar locul unu e ocupat de Selena! The best Selena Gomez and Avril Lavigne :X :X :X

| madalina987654321 a răspuns:

Avril Lavigne!winking

Întrebări similare