Invata in continuare... nimeni nu va apela la un incepator.
E plina piata de webmasteri cu experienta si preturi mici.
Ti-ai facut un portofoliu deja? Daca nu, cam de asta ar fi nevoie. Poti sa te apuci sa faci niste sketch-uri de la zero, niste logo-uri, diverse. Pina la urma esti minor sau minora? Odata ai zis minor, dupa aia ai zis "sa nu mai fiu nevoita" si sunt in dubii. In fine, ideea e ca se pot face bani de pe acum, dar sper ca ti-ai pus la punct engleza. Daca nu, atunci asta e problema ZERO. Pune la punct engleza, DUMNEZEIESTE, apoi vezi-ti de design. Daca esti/o sa fii bun, singurul traseu profesional care merita e sa incepi ca freelancer/firma proprie, apoi POATE sa te angajezi direct ca senior.
Cand vei implini 18 ani poti sa-ti faci cont pe un website de freelanceri, pana atunci incearca sa inveti cat poti de mult si sa experimentezi pe prieteni, fiindca intr-adevar, nu-ti poate da nimeni un website pe mana unui copil incepator.
Ia-o cu inceputul, fa bloguri pentru prieteni, creează continut, scrie in engleza, inventeaza ce vrei tu, dar ai grija sa pui doar poze gratuite, ca ajungi sa platesti amenda la cele la acre nu ai platit copyright.
O sa fii suprins cat de multi romani foarte-foarte buni sunt pe piata asta si cat de ieftin lucreaza.
Poti incerca sa faci jocuri sau aplicatii pe google play(eventual iOS App Store) pe care sa pui reclame Admob, m-am uitat la tutoriale si ma apuc saptamana asta si am inteles ca se castiga putin per aplicatie, dar daca faci mai multe se acumuleaza si ai sanse sa castigi mai ok. Iti trimit Facebook-ul pe private message, poate ne ajutam/motivam daca vrei.
Si eu sunt in situatia ta, sunt minora si as vrea sa imi fac cativa banuti dar pana acum nu am reusit sa fac deloc. Ca sfat iti zic sa nu renunti nici eu nu am sa renunt si poate o sa reusesc
anonim_4396 întreabă:
Mariand67 întreabă: