Salutări!
De la 15 ani ai dreptul cu acordul părinților să muncești, practic ceva oficial nu poți, din câte știu, dar dacă îi spui unui vecin vreau să spăl mașina sau unei doamne să plimbi niște câini, contra unui sume modice, merge.
Nu e ridicol să vezi un băiat de 12 ani că se joacă cu mașini, chiar dacă are 1, 75 înălțime.
Cu munca. Oficial numai de la 16 ani poți, și nu prea ai cum numai la negru, dar nici o firmă nu se risca să angajeze la negru, mai ales minori.
Ca alternativă poți munci ca voluntar.Atenție nu primești bani, dar primești alte privilegii.
Si eu sunt baiat si am tot 1.75 si asa am facut bani de vbucks, tot 12 ani am
La sapa sa ari pamantul
Mergi cu oile la pascut
Pui haine intr-un second hand
Ok. atunci doar sa pui haine intr-un second. In rest nu prea ai unde sa lucrezi.
Prostitutia este ilegala, iar sex cu copii (asta esti la 12 ani) este o fapta penala de 2 la 7 ani inchisoare.
Nu dai tu haine, tu le pui pe umerase cand primeste haine. Dar trebuie sa intrebi la magazine daca au nevoie.
E ilegală, dar legea nu prevede pedepse mai aspre decât amenzile, pe care oricum practicantele celei mai vechi meserii din lume nu le plătesc vezi, știind clar că statul n-are cum să își ia bani de pe ele, că servici legal na-u, deci nici remunerație oficială.
Nu exista cumva ceva site-uri care spun angajez personal sau ceva?
Pai, Nu stiu c'è sa zic. Macar daca face altcineva cont de paypal si pe site, si tu faci toata treaba.
Si o sa ajunga bani la cel care a facut cont. Si nu mi va da
Asa prieteni ai,?! roagati parintii, sau un var, sau o matura